WIJ HEBBEN FANTASTISCH NIEUWS!


Wij zijn vanaf heden exclusief importeur van het prachtige merk PHYTOCÉANE

BEAUTY INSPIRED BY NATURE
Phytocéane is de verbinding van 2 woorden: Phyto = planten en Océane = oceaan, onze producten zijn exclusief ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de zee of van het land. Formules die professionele huidverzorging combineert met een totaal gevoel van ontspanning. Zo bereikt Phytocéane prachtige resultaten bij iedere behandeling en verzorging, zowel in de salon als bij thuisgebruik.

ONZE LIEFDE VOOR DE MENS EN DE NATUUR
Elke dag reizen onze experts de wereld rond om verschillende ingrediënten, producten en methoden te vinden de huid te verzorgen, gezonder en mooier te maken. Alles met 100% respect voor de natuur en uiteraard dierproefvrij. Phytocéane neemt je mee naar 11 mooie bestemmingen voor totale ontspanning verdeeld over de gehele wereld: Zanzibar – Bora Bora – Ocean – Fjord – Shirakami – Yucatán – Costa Rica – Emerald – Brazil – Eastern Garden – Summer Garden. Iedere bestemming heeft haar eigen beauty ritueel met unieke ingrediënten en geurbeleving.

Omdat we geloven dat de natuur zeer kostbaar is maken we bij de ontwikkeling en productie van al onze producten en behandelingen altijd het gebruik van natuurlijke, biologische, duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten. Onze natuurlijke ingrediënten zijn zeer effectief, zo puur mogelijk en zonder aanpassingen. We gebruiken dan ook geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid, gezondheid of voor de planeet.

Daarnaast heeft Phytocéane een zeer goede prijs /kwaliteitsverhouding voor de verkoopproducten en ook nog eens gunstige kostprijzen voor de behandelingen. Kortom alles om er een groot succes van te maken in uw salon. Kijk even op www.phytoceane.com voor meer informatie en een goede indruk van het merk. 

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?