Apparatuur voor profesionals

Sinds de oprichting is NEM COSMETICS gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor professionele specialisten. Het begon in 1972 met de originele Vapozone® uitgevonden door het Duitse NEMECTRON®, inmiddels zijn we 50 jaar verder en is er een enorme ontwikkeling geweest en nog gaande. Ons internationale netwerk van professionele productie partners is ook enorm ontwikkeld en zijn we nauw betrokken bij innovaties en nieuwe behandeltechnieken. Met ons merk NEMTEC® leggen we de focus op kwaliteit, veiligheid en maximale behandelresultaten. Onze support gaat verder met een uitgebreide training in het gebruik van de apparatuur. Tevens ontvangt u marketing en omzet bevorderende ondersteuning, we helpen u nog effectiever, efficiënter en winstgevender te werken.

Graag delen wij onze kennis en ervaring met u. Zoekt u een nieuw apparaat om uw professionele behandelingen uit te bereiden? Of wilt u uw bestaande apparaat vervangen? Neem dan zeker even contact met ons op, zodat we u geheel vrijblijvend kunnen adviseren. Tevens ontvangen we u graag in onze showroom en trainingscentrum waar u de apparatuur kunt zien en testen. Om ervoor te zorgen dat de juiste specialist voor u klaar staat, maakt u het beste even een afspraak.

NEMTEC® is het merk voor professionele en hightech apparatuur welke uw bedrijf naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Door het realiseren van directe,  effectieve huid verbeterende resultaten bereikt u tevens maximale klantentevredenheid.

Kies daarom uitsluitend voor kwalitatieve en veilige apparatuur. Dit is essentieel voor het succesvol runnen van uw beauty business. Met NEMTEC® kiest u voor een lange termijnstrategie met kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bieden we u complete trainingen en volledige marketing ondersteuning om het maximale rendement te behalen en nieuwe klanten te werven voor uw instituut. Het beste ervaart en test u de apparatuur zelf tijdens een geheel vrijblijvende presentatie en demonstratie in onze showroom en trainingscentrum.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?