NEM COSMETICS Dé specialist en betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand

[ux_banner height=”300px” bg=”270592″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” parallax=”2″]

[text_box width=”68″ width__sm=”60″ position_x=”50″ position_y=”50″]

APPARATUUR

[divider]

[share]

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col span__sm=”12″]

NEM Cosmetics BV (voorheen Nemectron) verzekert u van duurzame, kwalitatieve en professionele apparatuur voor uw schoonheidssalon. Graag nodigen wij u uit in onze showroom te Geldermalsen, waar we u onder het genot van een kopje koffie kunnen informeren en adviseren zonder enige aankoopverplichting uiteraard. Om er zeker van te zijn dat de juiste adviseur voor u klaar staat, kunt u het beste een afspraak maken.

[tabgroup type=”vertical”]

[tab title=”Grey Mate – microdermabrasie”]

[title text=”Grey Mate – Microdermabrasie” style=”center”]

Een mooie, nieuwe, frisse, jonge en gezonde huid ligt nu binnen ieders handbereik.

De GREY MATE is een geavanceerd, computergestuurd en krachtig microdermabrasie apparaat waarmee u bent verzekerd van absolute top resultaten voor huidverbetering en verjonging.

Microdermabrasie is een mechanische peeling van de huid om dode huidcellen te verwijderen, onder vacuüm wordt de huid behandeld met aluminium oxide kristallen of glazen micro kristallen (speciaal voor de gevoelige huid, glass ball percussion).

Direct vanaf de eerste behandeling voelt de huid zachter, gladder en ziet er frisser en gezonder uit. De huid gaat zich van binnenuit vernieuwen en verjongen. Het bindweefsel wordt verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe.

Met de GREY MATE behandelt u o.a: – algehele huidverjonging en verbetering – rimpels en fijne lijntjes – onzuivere huid en grove poriën/huidstructuur – pigmentvlekjes – acne littekens (vlekjes) – zonneschade – rokers- en futloze huid – grauwe slecht doorbloede huid – stria en cellulite littekens.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”] [button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/wp-content/uploads/2017/09/Grey_mate_flyer_A4_2.pdf”] [button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/grey-mate/”]

[/tab]
[tab title=”XL Combi Tower”]

[title text=”XL COMBI TOWER ®” style=”center”]

Sinds 1972 leveren wij professionele apparatuur en saloninrichting. Kwaliteit, service en ondersteuning zijn nog steeds onze kernwaarden. De XL COMBI TOWER is hiervan een goed voorbeeld en hoort in de basis van iedere professionele schoonheidssalon. TOPKWALITEIT COMBINATIE APPARAAT VOOR IN DE PROFESSIONELE SALON.

De XL COMBI TOWER bestaat uit de volgende apparaten:

VAPOZONE, uniek gepatenteerd stoom apparaat met ultrafijne warme waterdamp op de optimale temperatuur van 42c, een volle stoompluim zonder dat de huid “nat” wordt. Met gepatenteerd drukkamer systeem met messing buis ter voorkoming van druppelvorming, tot op de dag van vandaag nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit. Tevens kunt u met etherische oliën werken door de verwisselbare opsteekringen in combinatie met actieve zuurstof.

FRIMATOR, sterk borstel apparaat voor intensieve reiniging, massage, nat of droogslijpen van de huid. Voor gelaat, oog, hals, décolleté of lichaam. Ergonomisch, sterk geruisloos borstelhandstuk dat traploos instelbaar is voor een intensieve dieptereiniging.

VACCUÜM & SPRAY, vac-spray apparaat, huidonreinheden verwijderen middels special glasdelen, vacuüm massage en milieuvriendelijk lotions sprayen middels luchtdruk.

LOUPELAMP HOUDER, de houder en elektrische aansluiting zijn standaard, de lamp zelf is optioneel en kiest u naar keuze.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/wp-content/uploads/2017/09/XLCombiTower_flyer_A4.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/xl-power-combi”]

[/tab]

 

 

 

 

[tab title=”Vitaskin”]

[title text=”Vitaskin” style=”center”]

De VitaSkin een unieke combinatie van ultrasound, vibratie, galvanische stroom en chromotherapie in één apparaat. Met de VitaSkin verweken we de bovenste huidlaag waardoor de producten en voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en de algehele huidteint verbeterd. U kunt onder andere een dieptereiniging en een peeling uitvoeren, daarnaast kunt u de huid van het gelaat en lichaam liften en verstevigen, hierbij maakt u gebruik van de gel oxigenant van Anesi. U reinigt de huid intensief, stimuleert de bloedcirculatie en activeert de celstofwisseling. Het gezicht wordt gelift en getonifieerd.

ULTRASOUND PEELING
De Ultrasound peeling voert een reinigend proces uit met de speciaal gebogen spatel. Dankzij de spatel, die ultrasound golven genereren, hoeft u geen gebruik te maken van de Vapozone. Dode huidcellen worden verwijdert, dieper gelegen onzuiverheden worden losgemaakt, de bloeddoorstroming wordt geactiveerd en de huid wordt klaar gemaakt om gevoed te worden (de huid is gedesincrusteerd).

CHROMOTHERAPIE
Chromotherapie (lichttherapie) is een methode die het natuurlijke helingproces van de huid een boost geeft door middel van de kleuren rood en blauw. Blauw kalmeert en verfrist. Rood geeft warmte en zorgt voor een stimulatie van de doorbloeding.

GALVANISCHE STROOM
Desincrustatie door middel van Galvanische stroom zorgt voor het verwijderen van overtollig talg. De poriën worden vrijgemaakt en de huid wordt van zuurstof voorzien. Bij deze behandeling wordt de lotion desincrustant van Anesi gebruikt.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/vitaskin”]

[/tab]
[tab title=”Eco Derm-Hifu Ultrasound”]

[title text=”Eco Derm-Hifu Ultrasound” style=”center”]

NIEUWE GENERATIE VAN HOOG FREQUENTIE ULTRASOUND (HIFU) ECOderm®line
GENEREER NIEUWE OMZET MET DE  INTELLIGENTE HOOG FREQUENTE ULTRASONOOR TECHNOLOGIE DIE MET U MEE GROEIT
ECOderm®line combineert zeer effectieve 10 MHz Hoge frequentie ultrasoonoor met de effectieve  LDM® technologie en de nieuwe en unieke TRIPLE technologie
U kunt uit 3 versies kiezen: de basis is de 10 MHz-versie, de master is de dual LDM® (3 / 10MHz) en de professional is de TRIPLE LDM®-technologie (1/3/10 MHz)
U kunt starten met de ECOderm®line- basis en dan naar wens later upgraden naar de master of professional versie.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/wp-content/uploads/2017/09/ECOderm_Beschrijving1.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/eco-derm-hifu-ultrasound/”]

[/tab]
[tab title=”SKIN ANALYZER”]

[title text=”SKIN ANALYZER” style=”center”]

GEBRUIK DE SKIN ANALYZER ALS VERKOOPTOOL IN UW SALON.
Heeft u moeite om uw verkoop producten te verkopen aan uw klanten? Dan is de Skin Analyser een  goede uitkomst. De nieuwste, hightech methode om de conditie van de huid te meten is een ‘musthave’ in uw salon en wordt omarmd door uw klanten. Want één ding is zeker, niemand wil vroegtijdig ouder worden en de Skin Analyser geeft aan waar de huid behoefte aan heeft. Doordat uw klanten een rapport krijgen te zien over de toestand van hun huid, zullen ze eerder geneigd zijn om producten aan te schaffen.

Plug & Play (Windows XP, Vista, 7 en 8).
• CE gecertificeerd.
• Meet 6 huidfuncties.
• Cliënten database met historie.
• Print & PDF rapporten.
• Geeft behandeladvies.
• Geeft advies welke producten thuis te gebruiken.
• Optioneel eigen producten database.

Incl. gratis online updates
• Incl. 2 jaar fabrieksgarantie
• Incl. startset ‘Sebum’ & ‘Corneum’ strips voor 100 behandelingen
• Excl. Computer!* 100 strips voor 100 behandelingen gratis bij aanschaf van Skin Analyzer.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/skin-analyzer/”]

[/tab]

[tab title=”Vapozone N1000″]

VAPOZONE N1000 

Naast onze huidige XL COMBI TOWER hebben we nu een goede losse VAPOZONE N1000 met ozon, draaibare kop, in hoogte instelbaar en op 5 voets statief, volledig uit kwalitatief hoogwaardig metaal voor € 345,00 ex btw.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/wp-content/uploads/2017/09/Queen-behandelstoel-Flyer.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/skin-analyzer/”]

[/tab]

 

 

 

 

[tab title=”A-One Tab Skinanalyzer with WIFI”]

A-ONE TAB SKINANALYZER WITH WI-FI

Gebruiksvriendelijk systeem
Draagbare en compacte maat
Eenvoudig te gebruiken met het touchscreen
Diverse voorbeeldfoto’s
Spiegelfunctie / PC synchronisatie
▶ Verbinding maken met USB of Wi-Fi
▶ Spiegelen op PC, Mobile of Tablet PC
(Download de applicatie ‘A-ONE Tab Mirror’
op Android, iOS
Compact apparaat met uitstekende functies
Onafhankelijk gebruik zonder verbinding te maken met de pc
Snelle en automatische diagnose
Vergelijkt en analyseert de gemeten waarde.
▶Vergelijkt de waarde van de leeftijdsgroep van
de klant.
Selecteer individuele / volledige diagnose voor
het doel van de gebruiker.
Diagnose van huid en hoofdhuid (Selecteer huid,
huid/hoofdhuid, hoofdhuid)
▶Huid: vet, porie, rimpel, pigmentatie, vocht,
elasticiteit
▶Porie: vet type, talghoeveelheid, dichtheid van
haar, haarverlies, poriestructuur, haarschade,
haardikte

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/wp-content/uploads/2017/09/FLYER_a_one_tab_skinanalyser-lowres.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/a-one-tab-skinanalyzer-with-wi-fi/”]

[/tab]

[/tabgroup]

[/col]

[/row]

X