NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand

[ux_banner height=”500px” bg=”273435″ parallax=”2″]

[text_box parallax=”-2″ position_x=”50″ position_y=”50″]

NEM COSMETICS

Al meer dan 50 jaar “schoonheid op haar best”

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col]

[title text=”COSMETICAMERKEN, APPARATUUR, SALONPRODUCTEN EN INRICHTING” icon=”icon-star-o” link_text=”Neem vandaag nog contact met ons op” link=”/contact”]

GROOTHANDEL SCHOONHEIDSSALON

Als u opzoek bent naar een betrouwbare partner en toonaangevende groothandel voor uw schoonheidssalon, dan bent u bij NEM COSMETICS aan het juiste adres. Wij verkopen alleen aan professionele schoonheidssalons in de BeNeLux. Zoals hars, cosmetica, hygiene producten, make-up, professionele apparatuur, behandelstoelen en saloninrichting. U vindt bijna alles online op onze website en webshop, tevens bent u van harte welkom in onze showroom en shop te Geldermalsen. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Neem op uw gemak een kijkje op onze webshop, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via de chat, het contactformulier, bel: 0345-588100, mail:info@nemcosmetics.nl  Wij helpen u graag verder.

Tevens is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen. U hoeft zich als schoonheidssalon alleen te registreren voor een inlogcode en dan kunt u aan de slag. Als u ingelogd bent dan kunt u bestellen en de prijzen bekijken. Uiteraard hebben wij als groothandel ook depositair cosmetica merken, waarvan u de prijzen niet kunt zien. Heeft u hier interesse in of zou u graag een proefpakketje willen ontvangen? Vul dan gerust het contactformulier in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u de actuele catalogus voor in uw schoonheidssalon, vraag deze dan HIER gratis aan!

[/col]

[/row]