Groothandel voor de schoonheidsspecialiste

Meer over Nem Cosmetics

Sinds de oprichting in 1972, door Erik de Haan als NEMECTRON Nederland B.V., is het huidige NEM Cosmetics B.V. nog steeds de betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsspecialist en huidtherapeut. In 2004 heeft Menno de Haan het bedrijf overgenomen. NEM COSMETICS is gespecialiseerd in professionele cosmetica, harsontharing, specialistische apparatuur en saloninrichting.

Kwaliteit en service, in ons assortiment nemen we uitsluitend kwaliteitsproducten op van gerenommeerde merken die we uitsluitend rechtstreeks bij de producenten inkopen, zodat we u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen verzekeren.

Innovatie en ondersteuning, continu innoveren we ons assortiment om u te helpen groeien door nieuwe producten en diensten in de markt aan te kunnen bieden. Daarbij ondersteunen wij u met trainingen en workshops in ons eigen trainingscentrum. Goede kennis van de producten, ingrediënten en behandelingen is daarbij essentieel.

Bedrijfsontwikkeling en commerciële ondersteuning, uw succes is ook ons succes. We helpen u meer omzet uit uw bedrijf te halen door effectieve marketing en verkoopacties. Gebruik ons team als uw sparingpartner om uw bedrijf verder te ontwikkelen en nog succesvoller te laten zijn.

Het team van NEM bestaat uit gedreven, eerlijke en service gerichte mensen die u graag helpen en ondersteunen. Geheel vrijblijvend maakt u een afspraak met een van onze specialisten. U bent van harte welkom in onze showroom waar alle producten, apparatuur en saloninrichting staan om te testen en uitleg te krijgen.

Met vriendelijke groet,

Menno de Haan
Directeur

Als u opzoek bent naar een betrouwbare partner en toonaangevende groothandel voor uw schoonheidssalon, dan bent u bij NEM COSMETICS aan het juiste adres. Wij verkopen alleen aan professionele schoonheidssalons in de BeNeLux. Zoals hars, cosmetica, hygiene producten, make-up, professionele apparatuur, behandelstoelen en saloninrichting. U vindt bijna alles online op onze website en webshop, tevens bent u van harte welkom in onze showroom en shop te Geldermalsen. We hebben een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Neem op uw gemak een kijkje op onze webshop, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via de chat, het contactformulier, bel: 0345-588100, mail: info@nemcosmetics.nl  Wij helpen u graag verder.

Tevens is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen. U hoeft zich als schoonheidssalon alleen te registreren voor een inlogcode en dan kunt u aan de slag. Als u ingelogd bent dan kunt u bestellen en de prijzen bekijken. Uiteraard hebben wij als groothandel ook depositair cosmetica merken, waarvan u de prijzen niet kunt zien. Heeft u hier interesse in of zou u graag een proefpakketje willen ontvangen? Vul dan gerust het contactformulier in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u de actuele catalogus voor in uw schoonheidssalon, vraag deze dan HIER gratis aan!

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?