Saloninrichting

Meer over Nem Cosmetics

Saloninrichting is van groot belang voor beauty professionals. Een goed ingerichte salon kan bijdragen aan een comfortabele en efficiënte werkplek, een professionele uitstraling en een positieve beleving voor de klanten. Er zijn veel verschillende producten verkrijgbaar om de saloninrichting aan te passen aan de specifieke behoeften van uw salon.

Behandelstoelen zijn een belangrijk onderdeel van de saloninrichting. Ze bieden comfort voor de klanten tijdens behandelingen en zorgen voor een professionele uitstraling. Er zijn verschillende soorten behandelstoelen verkrijgbaar, waaronder zadelkrukken, pedicurestoelen en meer. Kies een stoel die aansluit bij uw specifieke behoeften en biedt comfort voor uw klanten.

Massagetafels en wellnessbanken zijn ook onmisbare meubelstukken voor beauty professionals. Ze bieden comfort en ontspanning voor de klanten tijdens behandelingen en zorgen voor een professionele uitstraling. Er zijn verschillende soorten massagetafels verkrijgbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Kies een massagetafel die aansluit bij de specifieke behoeften van uw salon.

Werktafels zijn essentieel voor beauty professionals om efficiënt te kunnen werken. Ze bieden een comfortabele en functionele werkplek voor de uitvoering van verschillende behandelingen, zoals manicure, pedicure, make-up, haarverzorging en meer. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling en geven ze de klanten het vertrouwen dat ze in de juiste handen zijn.

Loupelampen en hottowel ovens zijn ook belangrijke accessoires voor beauty professionals. Loupelampen verbeteren het zicht op het werkgebied tijdens behandelingen en hottowel ovens houden de handdoeken warm en ontspannend voor de klanten. Zorg voor de juiste accessoires om uw salon compleet en professioneel in te richten.

Saloninrichting is van groot belang voor beauty professionals. Er zijn veel verschillende producten verkrijgbaar om de saloninrichting aan te passen aan de specifieke behoeften van uw salon, zoals behandelstoelen, massagetafels, werktafels, loupelampen en hottowel ovens. Kies de producten die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Wilt u advies of training? U bent van harte welkom in onze showroom en trainingsruimte voor advies, uitleg en een demonstratie.
Voor meer informatie belt u in Nederland 03455 88100 in België 016-632151 of u mailt met: info@nemcosmetics.nl

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?