Meer dan 50 jaar de betrouwbare partner van de professionele schoonheidsbranche

Het team van NEM Cosmetics bestaat uit gedreven, eerlijke en service gerichte mensen die u graag helpen en ondersteunen. Met passie en kennis werken we continue aan het ontwikkelen van ons aanbod om u innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten en behandelingen met resultaat aan te bieden. Ons doel is samen met u het beste uit uw onderneming te halen want uiteindelijk is uw succes ook ons succes.

Met effectieve marketing, verkoopacties en advies helpen we u naar meer omzet. Gebruik ons als uw klankbord om uw bedrijf verder te ontwikkelen en nog succesvoller te laten zijn. Combineer dit met onze trainingen en workshops voor nog meer vakbekwaamheden blijf zo steeds “up to date”. Goede kennis van apparatuur, producten, werkstoffen, behandelingen en technieken zijn essentieel voor maximale huidverbetering en verzorging voor uw klanten. Alleen met deze “ingrediënten” haalt u het maximale uit uw onderneming.

Bij NEM Cosmetics staat u op de eerste plaats, we helpen u graag en gaan voor de beste service. Heeft u vragen, wilt u meer uitleg of een demonstratie? Neem geheel vrijblijvend even contact met ons op via onderstaand contact formulier of stuur een mailtje naar info@nemcosmetics.nl

Met vriendelijke groet

Menno de Haan
Directeur

NEM Shop

Hier kunt u onze producten zien, testen, kopen en direct meenemen. Exclusief voor de beautyprofessional.

Showroom

Wilt u onze apparatuur of saloninrichting graag uitproberen dan staat in onze 250m2 showroom alles voor u opgesteld. 

Opleidingen & Trainingen

In onze praktijk- en theorieruimtes geven we workshops, trainingen en opleidingen. Meer kennis helpt u nog succesvoller te zijn.

Demonstratie en Scholing

Al onze apparatuur en cosmetica demonstreren we u graag. Zo ervaart u alle mogelijkheden voor uw bedrijf is. Om de juiste specialist voor u vrij te hebben doen we dit graag op afspraak. 

Technische dienst

Werkt er iets niet correct neem dan even contact met ons op. Onze technische dienst kan dan uw defecten repareren. Ook als u het apparaat niet bij ons heeft aangeschaft kunt u rustig contact met ons opnemen.

Magazijn

Vanuit ons ruime magazijn leveren we alle producten direct uit voorraad. Mocht er iets niet op voorraad zijn sturen we dat zo snel mogelijk gratis op.  

In 2022 bestaat NEM COSMETICS 50 jaar!

In mei 1972 is Erik de Haan het bedrijf gestart als NEMECTRON Nederland B.V., in Amsterdam op de Prins Hendrikkade 143. Rechts ziet u hiervan een oude foto.  NEMECTRON® is het eerste professionele merk van apparatuur en saloninrichting voor professionele schoonheidsspecialistes in Nederland. NEMECTRON® is een Duits merk dat is begonnen met dokter Nemec in de medische branche en daarna ook cosmetische apparatuur maakte. De Vapozone® was destijds zijn uitvinding, dan moet u wel even 50 jaar terugdenken. Voornamelijk bekend om haar kwaliteit en degelijkheid. Vanaf het begin heeft kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel gestaan.

In 2004 heeft Menno de Haan het familiebedrijf overgenomen. Sinds de oprichting in 1972, NEMECTRON Nederland B.V., is het huidige NEM Cosmetics B.V. nog steeds de betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsspecialist en huidtherapeuten.

NEM COSMETICS is gespecialiseerd in professionele cosmetica, harsontharing, specialistische apparatuur en saloninrichting.

Kwaliteit en service, in ons assortiment nemen we uitsluitend kwaliteitsproducten op van gerenommeerde merken die we uitsluitend rechtstreeks bij de producenten inkopen, zodat we u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen verzekeren.

Innovatie en ondersteuning, continu innoveren we ons assortiment om u te helpen groeien door nieuwe producten en diensten in de markt aan te kunnen bieden. Daarbij ondersteunen wij u met trainingen en workshops in ons eigen trainingscentrum. Goede kennis van de producten, ingrediënten en behandelingen is daarbij essentieel.

Bedrijfsontwikkeling en commerciële ondersteuning, uw succes is ook ons succes. We helpen u meer omzet uit uw bedrijf te halen door effectieve marketing en verkoopacties. Gebruik ons team als uw sparingpartner om uw bedrijf verder te ontwikkelen en nog succesvoller te laten zijn.

De NEM catalogus is sinds 1997 een begrip in de professionele schoonheidsbranche

Begonnen als SMART BUY catalogus, waarmee we de eerste waren als postorderbedrijf in de branche. Inmiddels is de NEM-catalogus gegroeid en geeft het naast productinformatie ook  professionele tips. Hieronder vindt u een aantal voorkanten van onze  NEM Catalogi wat begon als Smart Buy concept in 1997 en de latere catalogi. Wilt u onze huidige catalogus bekijken of aanvragen? Klik dan hier.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?