Ontharing

PROFESSIONELE HAARVERWIJDERING MET LED

De beste professionele ontharing met de LED LASER en de revolutionaire gepatenteerde LXD-technologie. De inno-vatie op het gebied van haarverwijdering.
Het unieke is dat een krachtige, stabiele en zeer ge-focuste lichtbundel alleen het haarzakje vernietigd en daarbij de huid minimaal belast. Dus een efficiëntere en effectievere haarverwijdering met snelle en goede resul-taten. Verwijderd alle soorten haren (behalve witte) van alle huidtypen als het haar maar donkerder is dan de huid. Door het gebruik van LED-technologie is er veel minder warmteontwikkeling en wordt de huid zo min mogelijk belast, hierdoor is de ontharing veel comforta-beler (praktisch pijnloos) maar ook veel effectiever omdat de haarzakjes wel verwijderd worden. Zo is de LED LASER veel sneller en veiliger dan met IPL en traditionele lasers. Minder warmteontwikkeling betekend ook veel minder technische problemen en een hele lange levensduur van de lamp. Daardoor is het systeem ook goedkoper in gebruik.
Als u op zoek bent naar producten voor hars ontharing, bent u bij de juiste plaats aangekomen. Wij bieden een complete lijn aan accessoires, hars, voor- en nabehandeling, harskits en meubels voor in de salon, zodat u alles in één plek kunt vinden. Onze producten zijn ontworpen om u te helpen bij het verzorgen en verfraaien van uw huid, en u te voorzien van alles wat u nodig hebt om een perfecte ontharing te krijgen.

PROFESSIONELE HAARVERWIJDERING MET ONZE HARS

Onze hars is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, van filmhars tot hars in blik en harscassettes, en is speciaal ontworpen om efficiënt en comfortabel te werken op elk type huid. Onze voor- en nabehandeling bevat producten zoals aloë vera gel, lotion sprays en ingrown hair lotion, die uw huid kalmeren, verzachten en hydrateren na de harsbehandeling.
Onze harskits zijn complete sets met alles wat u nodig hebt om direct aan de slag te gaan met harsen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vergeten van belangrijke accessoires of producten. Onze meubels voor in de salon zijn ontworpen om uw harsruimte georganiseerd en professioneel te houden, zodat u zich op uw klanten kunt richten en uw zaken kunt uitbreiden.
Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor een professionele hars ontharing, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe u uw harsbehandeling kunt verbeteren.
U bent van harte welkom in onze showroom en trainingsruimte voor advies, uitleg en een demonstratie. Voor meer informatie belt u in Nederland 0345588100 in België 016-632151 of u mailt met: info@nemcosmetics.nl

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?