Salon beginnen?

Droom jij ervan om je eigen salon te beginnen? Bij NEM Cosmetics begrijpen we dat dit een spannende en uitdagende onderneming kan zijn. Met onze meer dan 50 jaar ervaring in de professionele schoonheidsbranche, bieden wij de expertise, producten en ondersteuning die je nodig hebt om jouw droom tot werkelijkheid te maken.

Het starten van een salon begint met de juiste basis: hoogwaardige producten en betrouwbare apparatuur. Bij NEM Cosmetics vind je een uitgebreid assortiment aan professionele schoonheidsproducten en state-of-the-art apparatuur die essentieel zijn voor het bieden van hoogwaardige behandelingen. Of je nu een beautysalon, ontharingssalon of andere specialisatie wilt beginnen, wij hebben de producten die je nodig hebt om jouw klanten de beste zorg te bieden.

Naast het kiezen van de juiste producten is de inrichting van jouw salon een belangrijk aspect. Een goed ontworpen en ingerichte salon ziet er niet alleen professioneel uit, maar zorgt ook voor een comfortabele en uitnodigende omgeving voor jouw klanten. Bij NEM Cosmetics bieden we een breed scala aan inrichtingselementen, van ergonomische behandelstoelen en praktische werkstations tot stijlvolle opbergoplossingen en sfeerverlichting. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het creëren van de perfecte salonindeling.

Kennis en training spelen een cruciale rol bij het succes van jouw salon. Daarom bieden wij bij NEM Cosmetics diverse trainingen en workshops aan, ontworpen om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Onze trainingen dekken een breed scala aan onderwerpen, van huidverzorgingstechnieken en make-up tot het gebruik van geavanceerde apparatuur en de nieuwste behandelingsmethoden. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kun je jouw klanten de best mogelijke behandelingen bieden.

Onze showroom en trainingscentrum zijn de ideale plekken om onze uitgebreide productlijn en diensten te ervaren. Hier kun je de nieuwste producten en apparatuur uitproberen en deelnemen aan demonstraties en workshops die door onze ervaren professionals worden gegeven. We nodigen je graag uit om langs te komen en je te laten inspireren voor jouw eigen salon.

Bij NEM Cosmetics weten we dat het starten van een eigen salon niet alleen draait om de aankoop van producten en apparatuur. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en advies om jou te helpen jouw bedrijf succesvol op te zetten. Van marketingstrategieën en verkoopacties tot zakelijke planning en klantenservice, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van de weg.

Ons doel is om jouw salon een groot succes te maken. Bij NEM Cosmetics staan we voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Wij geloven dat jouw succes ook ons succes is, en we zijn er trots op om deel uit te maken van jouw ondernemersreis.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het starten van een salon? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen en te adviseren. Samen werken we aan het verwezenlijken van jouw droom.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?