NEM COSMETICS de nieuwe importeur van het SEYO-TDA systeem uit Duitsland.

Het nieuwe SEYOmed-TDA en de vernieuwde SEYO-TDA van Duitse producent Meddrop GmbH staat voor topkwaliteit in professionele huidverbetering, gebruikmakend van de nieuwste geavanceerde technologieën.
Vanaf november 2019 is NEM Cosmetics de nieuwe importeur voor alle SEYO TDA apparaten en producten. Graag maken wij zo snel mogelijk kennis met de bestaande SEYO-TDA relaties in Nederland en België om u zo goed mogelijk te ondersteunen en werken aan een plezierige succesvolle samenwerking. Tevens willen we graag de bestaande apparatuur van extra servicebeurt (gratis) voorzien om u zo goed mogelijk te laten werken. Dit doen we in samenwerking met de technische dienst van de producent, van diegene waar we gegevens van hebben nemen we zelf contact op om deze inspectie en service aan uw SEYO TDA -apparaat  te plannen. Heeft u vragen of is er nog geen contact met u opgenomen, neem dan aub contact op met ons, NEM COSMETICS t.:0345588100  en we helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in dit geavanceerde huidverbeteringssysteem neem dan aub ook contact met ons op zodat we met u een geheel vrijblijvende demonstratiebehandeling en presentatie kunnen afspreken. We hopen u binnenkort te spreken en te ontmoeten.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?