ONIX 4 technieken – maximale huidverbetering & anti-aging

NEMTEC presenteert u dit high-tech apparaat voor maximale huidverbetering en anti-aging voor gelaat en lichaam. Vier technologien die perfect op elkaar aansluiten en zo een direct huidverbeterend en liftend effect creeren. Deze zeer effectieve behandeling is prettig, zeer comfortabel en veilig met wetenschappelijk bewezen resultaten.

Op de stabiele en speciale RadioFrequentie van 448 kHz werken 3 soorten RF optimaal samen: Monopolaire Capacitieve RF, Bipolaire Resistieve RF, Monopalaire Resistieve RF. Deze werken dan ideaal samen met de hoge itensiteit rode LED laser fotostimulatie, welke de fibroblasten en huidcellen activeren om meer collageen en elastine aan te maken.

Graag nodigen we u uit voor een geheel vrijblijvende demonstratie om dit apparaat en deze behandeling te ervaren. De direct zichtbare en voelbare resultaten zullen u verbazen. Ook lichten we dan toe hoe dit systeem een echte boost is voor het verder laten groeien van uw praktijk of salon. Zodra uw klanten de directe huidverbetering zien na de eerste behandeling zullen ze enthousiast en gemotiveerd worden om de behandelingen in kuurvorm voort te zetten. Wat de resultaten verder bevordert en optimaliseert, zo genieten ze van hun gerevitaliseerde, stevige en jonger uitziende huid.

Ga HIER NAAR HET APPARAAT

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?