2-NEM Cosmetics is beperkt bereikbaar.

Beste schoonheidsspecialisten,

In deze onzekere tijden willen we u, als ons zeer gewaardeerde relatie, graag op de hoogte houden hoe NEM Cosmetics omgaat met de huidige uitzonderlijke situatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op uw werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van u, onze klanten, collega’s en alle mensen in Nederland voor alles. Gezondheid en veiligheid moet voorop staan, daarom hebben ook wij de beslissing genomen om ons pand te sluiten tot 6 april. Natuurlijk staan we nog steeds voor u klaar om u te adviseren en te helpen, hoe we deze periode gezamenlijk het beste kunnen doorkomen.

Ons NEM Team werkt zo goed als ze kunnen vanuit huis voor u verder, om u zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen. Onze telefooncentrale zit ook “in de cloud” dus u kunt ons gewoon bereiken via ons telefoonnummer: +31(0)345-588100
Ook kunt u ons bereiken via email: INFO@NEMCOSMETICS.NL en via onze website WWW.NEMCOSMETICS.NL waar u ook uw bestellingen kunt plaatsen. Het verwerken ervan duurt iets langer dan u van ons gewend bent, maar ons streven is om uiterlijk binnen 48 uur naar u te versturen. Let u er wel op dat het afleverproces van Post NL is aangepast en zij gaan 1,5 meter afstand houden van u. Dit is belangrijk voor de veiligheid van iedereen en wij raden het u ook aan om dit ook te doen als uw klanten bij u producten komen halen of als u ze gaat leveren bij uw klant.

Wij nemen continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid, BTP, ANBOS en het RIVM binnen NEM Cosmetics ten strengste worden nageleefd.

We hopen op uw begrip en medewerking en wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groeten,

Menno de Haan
Directeur NEM Cosmetics

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?