NEMTEC professionele saloninrichting

De kracht van een professionele, functionele en nette uitstraling wordt nog te vaak onderschat. Want uw klant vormt in de eerste seconden al haar eerste indruk van je bedrijf wat van sterke invloed is op de totale ervaring in uw salon. Je complete salon ‘look and feel’ is het uithangbord van wat je doet. Heel belangrijk dus om hier goed over na te denken en de juiste keuzes te maken.

Hoe richt ik mijn salon in? Welke indruk wil ik meegeven? Wat vinden mijn klanten prettig? Hoe werk ik efficiënt en ergonomisch? Hoe presenteer ik mijn producten het beste? Wat doe ik met marketing en reclame? Heb ik een website nodig, wat doe ik met sociale media? En misschien wel de belangrijkste vraag; hoe kan ik mezelf onderscheiden van mijn concurrenten? Bij al deze vragen helpen wij je graag verder!

Ons NEMTEC® assortiment staat in onze showroom waar ons team u graag verder helpt. Maak even een geheel vrijblijvendeafspraak met een van onze productspecialisten. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen we alle mogelijkheden met u door.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?