Ericson Laboratoire

Over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire Paris is een internationaal dermo cosmeceutisch huidverbeteringsmerk, ontwikkeld en gemaakt met veel passie en kennis voor de huid. Al meer dan 50 jaar bieden wij een veelzijdig assortiment aan effectieve producten en unieke behandelmethodes. Het groeiende succes van het merk over de hele wereld getuigt van de tijdloze uitmuntendheid van zijn aanpak. Ericson Laboratoire blijft een trouw publiek inspireren in meer dan 6.000 instituten te vinden in meer dan 50 landen.

De technische aanpak, innovatieve en wetenschappelijk geteste actieve ingrediënten zorgen voor bewezen doeltreffendheid. Dit wordt gecombineerd met unieke behandelprotocollen geïnspireerd door de nieuwste esthetische medische procedures. Samen maakt dit een unieke ervaring mogelijk binnen esthetische instituten. De toevoeging van tools in de behandelprotocollen zorgen ervoor dat je werkdag nooit saai is en je cliënten een verrassende ervaring rijker zijn. De prachtige resultaten van de zeer doelgerichte en effectieve behandelingen kunnen thuis worden vastgehouden met de cosmeceutische retail producten van Ericson Laboratoire. 

Daarom Ericson Laboratoire

  • Met trots en liefde ontwikkeld en gemaakt in Frankrijk
  • 100% voor professionals
  • Geïnspireerd door de nieuwste esthetische medische procedures
  • Substantieel geconcentreerd in hi-tech actieve ingrediënten
  • Zeer zintuigelijke texturen voor altijd aangename en luxe skincare
  • De Anti-Aging Expert met maar liefst 4 specifieke behandelingen en productlijnen
  • Onmiddellijke resultaten
  • Uitgebreide marketingondersteuning
 
 

Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

Signature behandelingen

Afbeelding_Energize

Signature behandeling #1

Vitamin Energy is een revitaliserende en anti vermoeidheids protocol is geïnspireerd door mesotherapie

Modeleren_en_Liften

Signature behandeling #2

MODELEREN  EN LIFTEN
Slim Face Lift is speciaal ontwikkelt voor vrouwen en mannen die zonder ingreep op een natuurlijke wijze hun huidveroudering willen bestrijden door de huid op de wangen en kaaklijn willen  verstevigen.

Bestsellers

Bestseller #1

ELIXER SERUM CAPSULES

Geconcentreerde verkwikkende capsules voor het ooggebied. Biedt een onmiddellijk gladmakend en opvullend effect. Voor langdurige regeneratie voor een jeugdige uitstraling.

 

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #2

AQUA RESOURCE CREAM

Frisse en smeltende textuur. Rijk aan hyaluronzuur. Formule verrijkt met bio-mimetische en fyto-actieve watersensoren voor een “patch-like effect” tegen uitdroging. Hersteld, beschermt en verzacht de huid zichtbaar.

Bestseller #3

VITAMIN C PURE COMPLEX

Fijne en lichte formule met 20% geconcentreerde gestabiliseerde vitamine C. Krachtige booster tegen huidvermoeidheid en biedt bescherming tegen oxidatieve stress. De teint ziet er dag na dag stralender, gelijkmatiger en stralender uit

Bestseller #4

D-TOX SCRUB & MASK


Verwijdert voorzichtig de opeenhoping van onzuiverheden veroorzaakt door stedelijke vervuiling. Verfijnt de huidtextuur en verheldert de teint. Huidoxygenatie begunstigd door de werking van de massage.

Bestseller #5

(HA)² SMOOTHING CONCENTRATE


Effectief serum met synergetische dermo cosmetische ingrediënten. Complexe combinatie van peptiden en “filler” actieve ingrediënten voor zichtbaar gladdere huid micro-reliëf. Rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar, dag na dag.

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #5

(HA)² SMOOTHING CONCENTRATE


Effectief serum met synergetische dermo cosmetische ingrediënten. Complexe combinatie van peptiden en “filler” actieve ingrediënten voor zichtbaar gladdere huid micro-reliëf. Rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar, dag na dag.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?