Depiléve

DEPILÈVE, WERELDWIJD DE NR. 1 IN HARSONTHARING

Depilève® is met 50 jaar ervaring uitgegroeid tot het grootste én meest toonaangevende harsontharingsmerk ter wereld. Het heeft voor ieder huid- en haartype en iedere lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod van voor- en na producten bieden wij u niet alleen complete behandelingen maar kunt u ook thuis uw huid de juiste zorg geven en de resultaten van uw ontharing verlengen.
Depilève® is speciaal ontworpen voor de professional die een snelle en efficiënte ontharing wil combineren met een zachte ontharing, zeker voor de gevoelige zones. Maar ook gaat voor de snelheid van effectieve striphars voor het ontharen van grote zones, zoals de benen en de rug. Wij geven u graag een gerichte training (zoals wenkbrauw film harsen of speedwaxing) en uitleg om u een zo aangenaam mogelijke ervaring aan te bieden. De juiste techniek en hars voor iedere zone! Depilève is voor Nederland exclusief verkrijgbaar bij NEM Cosmetics. Ook voor een demonstratie en training bent u bij ons van harte welkom.

Bestsellers

 

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #1

DNA waxceutical Film Hars 400 g (art.nr 2410) 

Waxceutical DNA Crystal Film Wax 400ml

Nieuwe revolutionaire filmhars die een huidverjongende verzorging combineert met het quasi pijnloos, maar toch zeer effectief ontharen met Depilève-filmhars. De hars legt een occlusief masker over het gelaat waardoor de actieve ingrediënten dieper kunnen indringen in de huid in vergelijking met een gewoon masker.

Met thermisch verkleuringseffect: de kleur verandert zodat duidelijk is wanneer de hars afgekoeld is. Bij het aanbrengen is de hars intens en doorschijnend paars. Wanneer de hars verkleurt naar een heldere lilakleur betekent dat dat het masker droog is en mag worden verwijderd als een strip. Geadviseerde thermostaatstand voor de Harsverwarmer: 3,5 tot 5, afhankelijk van de voorkeuren van de klant of de zorgverlener. Zonder parfum. Verpakking: pot van 400 g.

Actieve ingrediënten:
Het DNA Crystal Film Mask werd verrijkt met co-enzym Q10, Natural Moisturizing Factor en DNA-filamenten die de huid intens hydrateren en verzorgen voor een voelbaar zachte, gevoede stralende en jongere huid.

• Verwijdert de haartjes op een zachte maar doeltreffende manier en is ideaal voor de meest gevoelige huidtypes.
• Opent de poriën zodat actieve ingrediënten in de hars en verzorgende producten die vooraf werden aangebracht beter worden opgenomen.
• Verwijdert dode huidcellen op de bovenste huidlaag zodat de huid zacht en egaal wordt.
• Functioneert als een osmotisch masker, hydrateert de huid en verbetert de opname van actieve ingrediënten.
• Verhoogt de bloedcirculatie, voedt, herstelt en revitaliseert de huid.


Naar de producten

Depileve Waxes Strip Wax Product Aloe Strip Can 800 ml

Bestseller #2

ALOË VERA HARS 800 G 

Vloeibare, transparantgroene hars die verrijkt is met extracten van aloë vera om gevoeligheid bij het harsen te verminderen.
Vloeibare, heldere en parfumvrije hars.
Geschikt voor alle huidtypes.
Verpakking: pot van 800 g om rechtstreeks in de Depilève/Softepil-harsverwarmer te plaatsen.
Actieve bestanddelen:
Aloë vera: heeft een verzachtende, kalmerende en verfrissende werking en wordt aanbevolen in geval van huidirritaties of brandwonden.
Plantaardige olie: maakt de hars soepel en minder agressief voor de huid en zorgt voor een zachte verwijdering van de haren.


Naar de producten

Monoi 400 ml

Bestseller #3

Monoï of Tahiti – 800 (art.nr 2092) & 400 g (art.nr 2237)

Groene multifunctionele filmhars die dankzij zijn lage stollingstemperatuur ook geschikt is voor stuggere en korte haren en voor koudere en grotere lichaamszones zoals de benen. Het is de favoriete hars van zowel de gevorderde als beginnende “filmharser” want dankzij de tragere stolling heb je ruimschoots de tijd om de hars stevig en meerdere malen in de haren te drukken zodat een efficiënte ontharing gegarandeerd wordt.

Geadviseerde thermostaatstand voor de Depilève/Softépil Harsverwarmer: 3,5 tot 4,5.
Verpakking: pot van 400 g om rechtstreeks in de Depilève/Softépil harsverwarmer te plaatsen.

Bestaat ook in een pot van 800 g (code 2092).

GOUDEN TIP: Zet je Depilève/Softépil harsverwarmer eerst op 7 om je filmhars sneller te doen smelten. Zet het apparaat tijdig op stand 3,5 tot 4,5 om te ontharen.


Naar de producten

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?