[ux_banner height=”300px” bg=”270592″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” parallax=”2″]

[text_box width=”68″ width__sm=”60″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Saloninrichting

[divider]

[share]

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col span__sm=”12″]

NEM Cosmetics BV (voorheen Nemectron) verzekert u van duurzame, kwalitatieve en professionele saloninrichting voor uw schoonheidssalon. Graag nodigen wij u uit in onze showroom te Geldermalsen, waar we u onder het genot van een kopje koffie kunnen informeren en adviseren zonder enige aankoopverplichting uiteraard. Om er zeker van te zijn dat de juiste adviseur voor u klaar staat, kunt u het beste een afspraak maken.
[tabgroup type=”vertical”]

[tab title=”Behandelstoelen”]

[title style=”center” text=”Behandelstoelen”]

Uw klant wordt nu echt koningin, want met ons uiterst fraaie assortiment aan behandelstoelen krijgt u de beschikking over de meest multifunctionele, electrisch bedienbare behandelstoelen die er bestaat. Met één druk op de knop is de behandelstoel (dankzij 4 seperate electromotoren) in te stellen voor gezichts-, hals-, décolleté-, manicure-, pedicure- en lichaamsbehandeling. Dezelfde knop brengt uw klant tevens in een optimale in- en uitstappositie. Elk deel van de behandelstoel is geheel naar wens te verstellen. Zelfs tot massagehoogte; waarbij stevigheid en de stabiliteit gewaarborgd blijft.

Dat de Queen behandelstoel moeiteloos te verplaatsen is; geschikt voor lange mensen; een fraaie kleurcombinatie heeft en zodoende een aanwinst voor uw praktijk is, dat moet u gewoon zien en proberen. Anders denkt u misschien dat we overdrijven!

[title style=”center” text=”QUEEN DE LUXE “]

Met de luxe Queen behandelstoel krijgt u de beschikking over een kwalitatieve, multifunctionele elektrisch bedienbare behandelstoel. Dankzij vier separate elektromotoren is de stoel met één druk op de knop in te stellen voor gezichts-, hals-, decolleté-, manicure-, pedicure-, en lichaamsbehandelingen zoals pakkingen en massages.

 

 

 

 

 

 

 

Met de afstandsbediening kunt u ieder deel van de stoel geheel naar eigen wens instellen. De Queen behandelstoel is moeiteloos te verplaatsen door het unieke “wiel lift systeem”. Is tevens geschikt voor lange mensen doordat de hoofd- en voetsteun uitschuifbaar zijn. De Queen behandelstoel heeft een lage in- en uitstaphoogte en beschikt u over een hoge `hoogste´ stand van 91 cm., voor de optimale behandelpositie voor u. De armleuningen zijn naar voren te kantelen zodat de klant ook extra steun heeft tijdens een rugbehandeling.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Queen-behandelstoel-Flyer.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/queen-de-luxe/”]

[title style=”center” text=”Queen VIP”]

Hoe perfect kan een behandelstoel zijn?
Het antwoord is: zo perfect als je van NEM Cosmetics zou verwachten. En hier is ons recept. Allereerst kijk naar het ontwerp. De Queen Medisch behandelstoel is goed uitgebalanceerd, tijdloos en geschikt voor behandelingen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een lange termijn investering die zeker zijn waarde zal behouden. Uw klanten zullen blij zijn met de comfortabele bekleding, terwijl u als schoonheidsspecialist de ergonomische werkhouding zal waarderen, doordat ze behandelstoel van alle kanten toegankelijk is.

De Queen Medisch behandelstoel heeft 4 motoren, zodat de stoel gemakkelijk naar de optimale positie kan worden bewogen. Met de multifunctionele armsteun , hoofdsteun en beensteunen, kan deze stoel perfect worden aangepast aan de individuele behoeften van uw klant. Bij de ontwikkeling van deze behandelstoel, hebben we gefocust op het maken van een functioneel en eenvoudig te onderhouden behandelstoel.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Catalogus_Queen_medisch_LOWres.pdf”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/queen-vip/”]

 

 

[title style=”center” text=”CAMILLA PAKKINGSTAFEL”]

Deze zeer solide bank is uitermate geschikt voor het harsen, pakkingen en massages. Het ruggedeelte is manueel verstelbaar in hoogte. Deze bank is voorzien van een papierrol-houder en een neusuitsparing.
Afmeting: 182x70x78/83 (lxbxh)

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”][button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/camilla-massagetafel/”]

 

[/tab]

 

 

 

 

[tab title=”Tabourets”]

[title style=”center” text=”Tabourets”]

Zoekt u een nieuwe tabouret voor in uw salon? Neem dan gerust een kijkje bij NEM Cosmetics in het assortiment. U als schoonheidsspecialiste moet comfortabel zitten tijdens uw werkzaamheden, want de hele dag staan is niet goed voor het lichaam. De vorm van het zadel van de tabouret zorgt dat u rechtop zit en traint daarmee ongemerkt de rug en buikspieren. Wij hebben diverse soorten tabourets: zadelzit, ronde zitting, met of zonder rug, diverse kleuren en prijsklasse.

Bestel onze tabourets online of kom ze bewonderen in onze showroom! Laat u adviseren door onze specialisten en neem contact met ons op: 0345-588100.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Bekijk alle tabourets” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product-categorie/saloninrichting/tabourets/”]

[/tab]

[tab title=”Loupelampen”]

[title style=”center” text=”Loupelampen”]

De basis voor uw schoonheidssalon! Alle maten en modellen loupelampen voor de professionele schoonheidsspecialist. De loupelamp is voor vele doeleinden bruikbaar. Niet alleen voor de schoonheidsspecialiste om de huid tot in de details te kunnen bekijken en behandelen of voor andere mensen die zeer gedetailleerd werk uitvoeren maar ook voor mensen met een visuele beperking die toch graag willen lezen, borduren of een andere hobby of hun werk willen uitoefenen.

Als schoonheidsspecialist zoekt u natuurlijk een loupelamp die bij u past, niet zomaar de sterkste die er is. Het heeft natuurlijk ook te maken met het werk dat u doet en uw persoonlijke voorkeur. Onze loupelampen hebben diverse maten en dioptrie. Een lens van 8 dioptrie vergroot ongeveer 3 keer, een lens van 5 dioptrie vergroot 2,25 keer. U kunt de loupelamp gebruiken voor alleen verlichting maar als u bijvoorbeeld veel licht nodig heeft bij elektrisch ontharen of het coaguleren van rode adertjes laat u dan adviseren door onze specialisten.

 

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Bekijk alle loupelampen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product-categorie/saloninrichting/loupelampen/”]

[/tab]
[tab title=”Eco Derm-Hifu Ultrasound”]

[title style=”center” text=”Eco Derm-Hifu Ultrasound”]

NIEUWE GENERATIE VAN HOOG FREQUENTIE ULTRASOUND (HIFU) ECOderm®line
GENEREER NIEUWE OMZET MET DE  INTELLIGENTE HOOG FREQUENTE ULTRASONOOR TECHNOLOGIE DIE MET U MEE GROEIT
ECOderm®line combineert zeer effectieve 10 MHz Hoge frequentie ultrasoonoor met de effectieve  LDM® technologie en de nieuwe en unieke TRIPLE technologie
U kunt uit 3 versies kiezen: de basis is de 10 MHz-versie, de master is de dual LDM® (3 / 10MHz) en de professional is de TRIPLE LDM®-technologie (1/3/10 MHz)
U kunt starten met de ECOderm®line- basis en dan naar wens later upgraden naar de master of professional versie.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/ECOderm_Beschrijving1.pdf”]

[button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/eco-derm-hifu-ultrasound/”]

[/tab]
[tab title=”SKIN ANALYZER”]

[title style=”center” text=”SKIN ANALYZER”]

GEBRUIK DE SKIN ANALYZER ALS VERKOOPTOOL IN UW SALON.
Heeft u moeite om uw verkoop producten te verkopen aan uw klanten? Dan is de Skin Analyser een  goede uitkomst. De nieuwste, hightech methode om de conditie van de huid te meten is een ‘musthave’ in uw salon en wordt omarmd door uw klanten. Want één ding is zeker, niemand wil vroegtijdig ouder worden en de Skin Analyser geeft aan waar de huid behoefte aan heeft. Doordat uw klanten een rapport krijgen te zien over de toestand van hun huid, zullen ze eerder geneigd zijn om producten aan te schaffen.

Plug & Play (Windows XP, Vista, 7 en 8).
• CE gecertificeerd.
• Meet 6 huidfuncties.
• Cliënten database met historie.
• Print & PDF rapporten.
• Geeft behandeladvies.
• Geeft advies welke producten thuis te gebruiken.
• Optioneel eigen producten database.

Incl. gratis online updates
• Incl. 2 jaar fabrieksgarantie
• Incl. startset ‘Sebum’ & ‘Corneum’ strips voor 100 behandelingen
• Excl. Computer!* 100 strips voor 100 behandelingen gratis bij aanschaf van Skin Analyzer.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/skin-analyzer/”]

 

[/tab]

 

[tab title=”Vapozone N1000″]

VAPOZONE N1000 

Naast onze huidige XL COMBI TOWER hebben we nu een goede losse VAPOZONE N1000 met ozon, draaibare kop, in hoogte instelbaar en op 5 voets statief, volledig uit kwalitatief hoogwaardig metaal voor € 345,00 ex btw.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Queen-behandelstoel-Flyer.pdf”]

[button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/skin-analyzer/”]

[/tab]

 

 

 

 

[tab title=”A-One Tab Skinanalyzer with WIFI”]

A-ONE TAB SKINANALYZER WITH WI-FI

Gebruiksvriendelijk systeem
Draagbare en compacte maat
Eenvoudig te gebruiken met het touchscreen
Diverse voorbeeldfoto’s
Spiegelfunctie / PC synchronisatie
▶ Verbinding maken met USB of Wi-Fi
▶ Spiegelen op PC, Mobile of Tablet PC
(Download de applicatie ‘A-ONE Tab Mirror’
op Android, iOS
Compact apparaat met uitstekende functies
Onafhankelijk gebruik zonder verbinding te maken met de pc
Snelle en automatische diagnose
Vergelijkt en analyseert de gemeten waarde.
▶Vergelijkt de waarde van de leeftijdsgroep van
de klant.
Selecteer individuele / volledige diagnose voor
het doel van de gebruiker.
Diagnose van huid en hoofdhuid (Selecteer huid,
huid/hoofdhuid, hoofdhuid)
▶Huid: vet, porie, rimpel, pigmentatie, vocht,
elasticiteit
▶Porie: vet type, talghoeveelheid, dichtheid van
haar, haarverlies, poriestructuur, haarschade,
haardikte

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[button text=”Download Flyer” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/FLYER_a_one_tab_skinanalyser-lowres.pdf”]

[button text=”Bestellen” style=”alt-button secondary” size=”medium” link=”/product/a-one-tab-skinanalyzer-with-wi-fi/”]

[/tab]

[/tabgroup]

[/col]

[/row]

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?