Eye Lash groei serum

 

 

EVOEYE wimpergroei serum helpt u naar langere en vollere wimpers. Deze veilige professionele unieke formule ondersteunt en stimuleert de wortels van uw wimpers (en wenkbrauwen) tot groeien en zal je dus helpen om langere, vollere en dikkere wimpers te krijgen. Geniet van je langere, vollere, dikkere  wimpers in slechts een paar weken. EVOEYE wimperfgroei serum is een technologische doorbraak en krachtige cocktail van peptiden, enzymen, peptiden en andere essentiële werkstoffen. EVOEYE was één van de eerste die de wimpergroeiserum en conditioner op de markt brachten (in 2007).

EVOEYE wimpergroeiserum helpt ook de nadelige effecten of schade te voorkomen en te herstellen van je wimpers, welke veroorzaakt worden door verkeerde stoffen en milieu invloeden.

De essentiële peptiden,vitamines en planten extracten helpen bij het conditioneren en verbeteren van de flexibiliteit, terwijl het ook uw wimpers versterkt, aanvult en glans geeft.

Een werkstof in EVOEYE wimpergroeiserum kan blonde en rode wimpers donkerder maken. Het product bevat geen kleurstoffen.

Totaalresultaat van de gebruikerstest:
-aantoonbaar vollere wimpers.
-langere en dikkere wimpers!

Medische studie van EVOEYE wimpergroeiserum:
volheid, lengte en dikte na 30 tot 45 dagen;
-60% van de gebruikers heeft een op zijn minst merkbare verbetering geconstateerd
in de volheid, lengte en dikte erna 30 tot 45 dagen;
-Gemiddeld 45% meer lengte en 40% meer volheid werd bereikt.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?