Comfortabel en efficiënt ontharen

Softépil staat voor kwaliteitsproducten met comfortabele en efficiënte ontharingsprotocollen. Exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheids- en ontharingsbranche.
 
In Softépil zit meer dan 25 jaar ervaring en kennis voor professionele hars ontharing. Voordat een product aan het assortiment wordt toegevoegd is het zeer uitvoerig getest door de specialisten van het merk. Alleen de beste ingrediënten en professionele formules worden geselecteerd. Met het uitgebreide assortiment kunt u alle haren, ook hele korte (1mm) harsen, bij lage temperatuur voor minimale huidirritatie en optimaal comfort. Door de speciale samenstelling zijn de harsen flexibel, breken niet, kleeft maximaal aan de haren en minimaal aan de huid zodat u ook de gevoelige huid goed kunt ontharen.
 
De voordelen van Softépil
Met Softépil geven waxing-professionals comfortabele en zachte behandelingen te geven dankzij de producten en exclusieve behandelprotocollen, waarbij goede ontharingsresultaten voor alle haren vanaf 1mm worden behaald. Dankzij de toegevoegde paraffine, die de hars zacht en flexibel houdt en de lage smelttemperatuur is de hars tevens uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Softépil biedt een compleet assortiment voor efficiënt harsen van gelaat en lichaam. De producten zijn efficiënt in gebruik, doordat de hars dun kan worden aangebracht, met een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Bovendien zijn de producten exclusief voor de professionele schoonheidsbranche.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?