[section label=”Top Section” bg=”270592″ bg_color=”rgb(41, 41, 41)” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.19)” bg_pos=”65% 40%” parallax=”3″ dark=”true” padding=”0px” height=”424px”]

[row]

[col span__sm=”12″ padding=”5% 6% 0px 10%” align=”center”]

Behandelstoelen schoonheidssalon

Uw klant wordt nu echt koningin, want met ons uiterst fraaie assortiment aan behandelstoelen krijgt u de beschikking over de meest multifunctionele, electrisch bedienbare behandelstoelen die er bestaat.

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(233, 233, 233)” padding=”50px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Eenvoudig maar efficiënt

Met één druk op de knop is de behandelstoel (dankzij 4 seperate electromotoren) in te stellen voor gezichts-, hals-, décolleté-, manicure-, pedicure- en lichaamsbehandeling. Dezelfde knop brengt uw klant tevens in een optimale in- en uitstappositie. Elk deel van de behandelstoel is geheel naar wens te verstellen. Zelfs tot massagehoogte; waarbij stevigheid en de stabiliteit gewaarborgd blijft.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Dat de Queen behandelstoel moeiteloos te verplaatsen is; geschikt voor lange mensen; een fraaie kleurcombinatie heeft en zodoende een aanwinst voor uw praktijk is, dat moet u gewoon zien en proberen. Anders denkt u misschien dat we overdrijven!.

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(255, 255, 255)” sticky=”true” padding=”61px”]

[row v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”275616″ depth=”4″ depth_hover=”5″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

QUEEN DE LUXE BEHANDELSTOEL

Met de luxe Queen behandelstoel krijgt u de beschikking over een kwalitatieve, multifunctionele elektrisch bedienbare behandelstoel. Dankzij vier separate elektromotoren is de stoel met één druk op de knop in te stellen voor gezichts-, hals-, decolleté-, manicure-, pedicure-, en lichaamsbehandelingen zoals pakkingen en massages.

Met de afstandsbediening kunt u ieder deel van de stoel geheel naar eigen wens instellen. De Queen behandelstoel is moeiteloos te verplaatsen door het unieke “wiel lift systeem”. Is tevens geschikt voor lange mensen doordat de hoofd- en voetsteun uitschuifbaar zijn. De Queen behandelstoel heeft een lage in- en uitstaphoogte en beschikt u over een hoge `hoogste´ stand van 91 cm., voor de optimale behandelpositie voor u. De armleuningen zijn naar voren te kantelen zodat de klant ook extra steun heeft tijdens een rugbehandeling.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”] [button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Download Flyer” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Queen-behandelstoel-Flyer.pdf”] [button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Bestellen” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Queen-behandelstoel-Flyer.pdf”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(50, 50, 50)” dark=”true” sticky=”true” padding=”61px”]

[row v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Queen VIP

Hoe perfect kan een behandelstoel zijn? Het antwoord is: zo perfect als je van NEM Cosmetics zou verwachten. En hier is ons recept. Allereerst kijk naar het ontwerp. De Queen Medisch behandelstoel is goed uitgebalanceerd, tijdloos en geschikt voor behandelingen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het resultaat is een lange termijn investering die zeker zijn waarde zal behouden. Uw klanten zullen blij zijn met de comfortabele bekleding, terwijl u als schoonheidsspecialist de ergonomische werkhouding zal waarderen, doordat ze behandelstoel van alle kanten toegankelijk is. De Queen Medisch behandelstoel heeft 4 motoren, zodat de stoel gemakkelijk naar de optimale positie kan worden bewogen. Met de multifunctionele armsteun , hoofdsteun en beensteunen, kan deze stoel perfect worden aangepast aan de individuele behoeften van uw klant.

Bij de ontwikkeling van deze behandelstoel, hebben we gefocust op het maken van een functioneel en eenvoudig te onderhouden behandelstoel.

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”] [button size=”medium” style=”alt-button secondary” text=”Download Flyer” link=”/nemcosmetics-productie/wp-content/uploads/2017/09/Catalogus_Queen_medisch_LOWres.pdf”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”275627″ depth=”4″ depth_hover=”5″]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(255, 255, 255)” padding=”61px”]

[row style=”collapse” width=”full-width” v_align=”middle”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”275631″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”10%” align=”center” max_width=”520px”]

Camilla Pakkingstafel

Deze zeer solide bank is uitermate geschikt voor het harsen, pakkingen en massages. Het ruggedeelte is manueel verstelbaar in hoogte. Deze bank is voorzien van een papierrol-houder en een neusuitsparing.
Afmeting: 182x70x78/83 (lxbxh)

[button text=”Informatie Aanvragen” link=”/contact”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg=”270592″ bg_color=”rgb(0, 0, 0)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.89)” bg_pos=”25% 0%” parallax=”1″ padding=”60px” height=”300px”]

[row style=”collapse” width=”full-width” h_align=”center”]

[col span=”6″ padding=”0 10%” align=”center”]

Kom gerust bij ons langs in Geldermalsen , onze vriendelijke medewerkers helpen u graag .

[button text=”Maak een afspraak” link=”/contact”]

[/col]

[/row]

[/section]

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?