ALLES OP EEN RIJTJE

Algologie stond niet stil en graag geven wij u een overzicht van de beschikbare lijnen:

JARDIN MARIN – ENERGY PLUS CARE
Een allround revitaliserende behandeling voor alle vrouwen. Deze lijn is het hele jaar door inzetbaar maar kan ook als intensieve kuur worden aanbevolen. Een kuur adviseren wij voornamelijk bij een gestresste en vermoeide huid. Of wanneer de huid beschadigd is door invloeden van buitenaf. Deze lijn ondersteunt de huid bij het herstellen van de vitaliteit, hydrateert , beschermt en revitaliseert.

 VAGUES – HYDRA PLUS CARE
De allernieuwste generatie Hydratie. Deze lijn is special ontwikkeld voor de extreme vochtarme huid. De formule bevat het unieke ALGO 4® Complex en hersteld het natuurlijk vochtbalans van de huid. De huid heeft meer energie en ziet er gezond en fris uit. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd en elke huidconditie. Dit maakt de Hydra Plus Lijn een echte starter.

PRESQU’ÎLE – PLUMPING GLOBAL  ANTI-AGING CARE
Presqu’île, een unieke anti-age behandeling die de hid haar jeugdigheid terugeeft. Deze lijn bevat ook het unieke  ALGO 4® Complex en is een cocktail van prachtige actieve werkstoffen die de huid laten stralen en versterken. De behandeling is een traktatie voor de ouder wordende hui d en geeft de huid zijn energie, vitaliteit en stevigheid weer terug.

DES DUNES – SENSI PLUS
De Talbert duin vormt een unieke barrièr om zo het gebied te beschermen, waar een van ‘s werelds mooiste reserves van zeewier en planten groeit. Deze zeldzame beschermende eigenschappen heeft Algologie omgezet in ultrazachte formules om de gevoeligste huid comfort geven en beschermen.
Sensi Plus is geschikt voor de meest gevoelige huid en versterkt de huid op een unieke manier.

L’ARCHIPEL – MAT PLUS SKINCARE

Rijk aan mineralen en sporenelementen, het water van de Bréhat Archipelago staat bekend als een van de puurste ter wereld. Deze lijn is geboren uit deze uitzonderlijke eigenschappen en onthult de geheimen van deze  Archipelago om de huid te reinigen en in evenwicht te brengen.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?