ONS NIEUWE RENT TO BUY SYSTEEM

ONS NIEUWE RENT TO BUY SYSTEEM
Wij hebben zoveel vertrouwen in de effectiviteit en kwaliteit van onze apparatuur dat u ze 3 maanden kan huren voor u tot eventuele aankoop overgaat. Deze huurbedragen worden dan 100% in mindering gebracht op de aankoop van het apparaat. U kunt het dus 3 maanden gratis testen voor u investeert, dit kan momenteel voor onze apparatuur waaronder deze 2 populaire apparaten.

DE ONIX

MAXIMALE HUIDVERBETERING & ANTI-AGING

De Onix van NEMTEC is het hightech apparaat voor maximale huidverbetering en anti-aging voor gelaat en lichaam. De geavanceerde technologie die de 3 soorten Radiofrequentie combineert met LED Laser fototherapie (623-950 nm), die fibro­blasten activeert en zo de collageen- en elastine aanmaak verhoogt. Het zorgt voor een huidcel-boost die een herstellende werking heeft op de cellen om huidweefsel zichzelf te laten vernieuwen.
De ONIX-technologie werkt op verschillende dieptes in de huid door het gebruik van verschillende soorten radiofrequentie op de gestabiliseerde 448 kHz. Frequentie, voor een maximale lifting en huidverstrakking. De ONIX is een internationaal bekroond uniek apparaat met bewezen technieken.

 

DE LXD NEXUS

LED LASER INNOVATIE OP ONTHARINGSGEBIED


De Nexus led technologie heeft een unieke, krachtige, stabiele en zeer gefocuste LED laser (lichtbundel) die alleen het haarzakje vernietigd en daarbij de huid niet of  minimaal belast. Dus een effectievere haarverwijdering met snelle en goede resultaten. Met de Nexus LXD LED Laser behandel je huidtype I t/m VI en het werkt op verschillende dieptes in de huid voor maximaal resultaat.
Door het gebruik van LED-technologie is er veel minder warmteontwikkeling en wordt de huid zo min mogelijk belast. Zo is de LED LASER sneller, effectiever en veiliger dan een IPL en traditionele lasers. Minder warmteontwikkeling betekend ook minder technische problemen en een zeer lange levensduur van de led laser. Daardoor is het systeem ook nog goedkoper in gebruik.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?