Softépil

Softépil staat voor kwaliteitsproducten die comfortabel en effectief ontharen. Exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheids- en ontharingsbranche. In softépil zit meer dan 25 jaar ervaring en kennis voor professionele hars ontharing. Alle producten worden zeer uitvoerig getest door onze specialisten en bestaan uit de beste natuurlijke ingrediënten. De verschillende hars soorten maken softépil geschikt voor vele haar- en huidtypes. Onze speciale harsverwarmers zorgen dat de hars snel gebruiksklaar en constant op de juiste temperatuur wordt gehouden. Eenvoudige, snelle en efficiënte methode voor een zachte, haarvrije huid. Geen ingegroeide haartjes, jeuk of huidirritaties met langdurig resultaat zonder stoppels. Het brede assortiment heeft tevens zeer goede voor- en nazorg producten die een nog beter resultaat garanderen. Een zeer gladde, zachte, verzorgde en haarvrije huid als resultaat. Wilt u nieuwe klanten en een hoge klantentevredenheid? Salons die met softépil werken kunnen reken op professionele gratis trainingen, zoals speedwaxing, gelaat en wenkbrauw precisie harsen en fullbody brazilian waxing.

De belangrijkste redenen om met Softépil te werken:

Signature behandelingen

Filmhars

Filmhars

Onze absolute favoriet, de ultra flexibele filmhars die geen dennenhars (100% colofonium vrij) bevat en zo de kans op allergische reacties minimaal wordt. De hightech formule op basis van de minerale Hydro carbon wax is zeer elastisch en sterk, de haren worden op een zachte maar effectieve manier verwijderd. De kans op haarbreuk is minimaal dankzij de sterke kleefkracht. Deze 5de generatie filmhars heeft een lage smelttemperatuur, kleeft alleen aan de haren en niet aan de huid wat het nog comfortabeler maakt en dus nog geschikter voor gebruik op de zeer gevoelige huid. De 5G Sensi Hi-Tech Filmhars van softépil is uitermate geschikt om quasi pijnloos het gelaat en lichaam te ontharen. Ontdek hier de voordelen van deze revolutionaire hars: – Verwijdert de complete haar vanaf de wortel voor een zachte en zeer effectieve diepe ontharing. – Verwijdert moeiteloos haren vanaf 1mm haarlengte en tevens dikke stugge haren. – Langdurig haarvrije en zachte huid zonder stoppels. – Geschikt voor de meest gevoelige huid. – Is 100% colofonium vrij (zonder dennenhars) dus geschikt voor mensen met een hars en/of pleister allergie. – Wordt op lage temperatuur aangebracht dus veel minder kans op huidreactie. – De filmhars kleeft alleen aan de haren, niet aan de huid, dus veel comfortabeler. – Kan dunner worden aangebracht en is dus economischer in gebruik en er zijn geen strips nodig. – Verwijdert tevens oppervlakkige dode huidcellen voor een zachte en gladde huid. – Met Titaniumdioxide wat ontstekingsremmend werkt en huidirritatie en roodheid minimaliseert.

Strong_Pearl_Striphars

Pearlhars

Deze crèmeachtige Pearl hars is een sterke hars, ideaal voor specialisten die van een dikkere hars houden. – Sterke kleefkracht op de haren, maar is uiterst zacht voor de huid. – Ideaal voor het harsen van kleine en grote oppervlakken. – Ook geschikt voor de droge, gevoelige tot normale huid. – Ideaal bij stugge haren op gelaat en lichaam. – De toevoeging van Titaniumdioxide minimaliseert het rood worden van de huid en werkt ontstekingsremmend. – De Strong Pearl Wax heeft een laag smeltpunt van 37 graden

Bestsellers

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Filmhars

Onze absolute favoriet, de ultra flexibele filmhars die geen dennenhars (100% colofonium vrij) bevat en zo de kans op allergische reacties minimaal wordt. De hightech formule op basis van de minerale Hydro carbon wax is zeer elastisch en sterk, de haren worden op een zachte maar effectieve manier verwijderd. De kans op haarbreuk is minimaal dankzij de sterke kleefkracht. Deze 5de generatie filmhars heeft een lage smelttemperatuur, kleeft alleen aan de haren en niet aan de huid wat het nog comfortabeler maakt en dus nog geschikter voor gebruik op de zeer gevoelige huid.

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Roller wax

Niet voor niets de best verkochte roller wax! Onze wax met Aloë Vera-extract heeft een regenererende, kalmerende en hydraterende werking dat bovendien de gevoeligheid vermindert. – Hypoallergene formule volledig samengesteld op basis van Glyceryl Rosinate me0t Aloë Vera extract voor ontharing met minder huidirritaties. – Kleeft minder aan de huid maar hecht optimaal aan de haren. – Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige. – Universele 100 grams cassette voor in een universeel harspistool.

AloeVeraHydraGelWS

Aloe vera hydra gel

Deze 99% geconcentreerde Aloë Vera Hydra Gel (zonder alcohol) is verrijkt met een exclusief marine complex en pure extracten uit de natuur die de huid intensief hydrateren en brengt het hydratatieniveau weer in balans. Deze frisse Aloë Vera Gel is kalmerend en verzachtend, uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid. Speciaal aanbevolen na het harsen, electrisch/ipl/laser ontharen, microdermabrasie en peelingen.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?