Phytoceane

BEAUTY INSPIRED BY NATURE

Phytocéane is de verbinding van 2 woorden: Phyto = planten en Océane = oceaan, omdat al onze producten zijn ontworpen met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de zee of het land. Phytocéane bundelt alle voordelen van een natuurlijke wereld, samen met de pure en effectieve ingrediënten die het bevat. Formules die deskundige huidverzorging en een totaal gevoel van ontspanning combineren.

PURE INGREDIËNTEN
Omdat we geloven dat de natuur een kostbare hulpbron is maken we bij de ontwikkeling van al onze producten en behandelingen altijd een prioriteit van het gebruik van natuurlijke, organische, duurzaam geteelde en geoog­ste ingrediënten. Onze ingrediënten zijn van nature effectief, zo puur mogelijk. We gebruiken dan ook geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid of voor de planeet. We maken gebruik van schone extractie van actieve moleculen, hernieuwbare energiebronnen en het filteren van tuinen die productieafvalwater 100% natuurlijk behandelen.

BESTEMMINGEN
Phytoceane neemt je mee op reis naar 11 bestemmingen over de hele wereld in 4 hoeken van de wereld.
Laat je meevoeren van Costa Rica naar Brazilië, en van Bora Bora naar Zanzibar. Waarbij elke bestemming een belangrijk ingrediënt/en bevat wat naar dit werelddeel verwijst.
Ervaar met Phytocéane nieuwe sensaties van heerlijke texturen en een unieke geur van ontsnapping, die je uitnodigen om alles los te laten.

BIJ PHYTOCEANE BIEDEN WIJ

  • Liefde voor natuurlijke, organische, duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten
  • Maken geen gebruik van ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of voor de planeet
  • 95% van het assortiment is vegan
  • Specifiek voorbehouden aan schoonheidssalons en spa’s
  • Professionele product en marketing ondersteuning


Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

 

SIGNATURE BEHANDELINGEN

Signature behandeling #1

DESTINATION OCEAN 60 minuten:
Deze anti aging behandeling omvat alle voordelen van de oceaan in producten die verrijkt zijn met Organische Zeekraal en Organische Wakame. Voor een zichtbaar jongere huid.

Signature behandeling #2

DESTINATION FJORD 60 minuten:
Een behandeling met IJslands Water voor een stralende huid.
Een bubbel van pure zuurstof voor je huid. Het combineert de zuiverheid van IJslands Water met deskundige massage technieken om de huid perfect te hydrateren. Helpt de huid al haar oorspronkelijke energie terug te krijgen.

Bestsellers

Bestseller #1

Wrinkle Smoothing Cream with Organic Marine   Samphire

Bestseller #2

           Two Sands Creamy Scrub 

Bestseller #3

Dry Oil Face Body Hair 

Bestseller #4

Youth Shield Serum 

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?