NEMTEC staat voor kwalitatief hoogwaardige apparatuur

Professionele hightech apparatuur die een belangrijke rol speelt bij directe en effectieve huidverbetering

Als apparatuur specialist bieden wij u met ons NEMTEC assortiment de mogelijkheid uw bedrijf naar een nog hoger niveau te brengen. Door het directe en effectieve huid verbeterend resultaat bereikt u maximale klantentevredenheid. Zo helpt onze kwalitatieve apparatuur u naar een nog succesvollere beauty business.

De juiste apparatuur die ook doet wat het beloofd is essentieel. Dankzij ons grote internationale netwerk biedt het NEMTEC-assortiment u dit. Voor iedere technologie en behandeling selecteren we uitsluitend high performance apparatuur van de beste producenten wereldwijd.

NEMTEC voert een lange termijnstrategie door te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bieden we u complete trainingen en volledige marketing ondersteuning om maximaal rendement te behalen en klanten te werven voor uw instituut.

Op deze website vindt u een overzicht en algemene informatie van ons apparatuur assortiment. Het beste ervaart u de apparatuur tijdens een geheel vrijblijvende uitleg en demonstratie van een van onze specialisten. U bent van harte welkom in onze showroom en trainingscentrum waar we u graag informeren en adviseren. Om ervoor te zorgen dat de juiste specialist voor u klaar staat, maakt u het beste een afspraak. Dit kan via telefoonnummer 034558810 of stuureen  e-mail naar info@nemcosmetics.nl

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?