ANESI Lab Institute

PERFORMENS COSMETICS BRAND
Anesi Lab Institute, is een vooruitstrevend Spaans merk met een professioneel assorti­ment voor schoonheidsspecialistes en wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt.

De efficiënte formules worden volledig ontwikkeld in eigen laboratoria met vernieu­wende biotechnologische ingrediënten voor zichtbare verbeteringen van de huid. Samen met de unieke behandelprotocollen is er voor elke huid en/of huidprobleem een oplossing.

Fijne texturen, subtiele geuren en mooie concentraties aan werkstoffen zorgen voor kwaliteit. De producten worden eenvoudig door de huid, op celniveau, opgenomen wat zorgt voor een intensieve behandelingen met langdurige resultaten. De uitgebrei­de lijn heeft een breed scala aan behandelingen en verkoopproducten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

HIGH TECH BIOTECHNOLOGIEËN
Het is een echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan ver­nieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria. Het gehele productieproces is continu onderhevig aan uitgebreide kwaliteitscontroles.

Anesi Lab Institute combineert high tech bio technologieën met speciale protocollen waarmee u mooie belevingen creëert en de huid zichtbaar verbeterd. Voor salonge­bruik kunt u kiezen voor effectieve behandelingen met behandelkits welke individueel zijn verpakt voor optimale hygiëne en stabilisatie van ingrediënten of houdt uw kostprijs laag door gebruik te maken van de grootverpakkingen.

BIJ ANESI BIEDEN WIJ

  • Eigen laboratorium
  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Lage instap
  • Per lijn keuze uit luxe of basis behandelingen
  • Goede marketingondersteuning

Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

SIGNATURE BEHANDELINGEN

Signature behandeling #1

3C VITAMIN GLOW
Deze professionele behandeling is een krachtige antioxidant gezichtsbehandeling om de huid direct op te fleuren en geeft de teint energie. Deze gezichtsbehandeling is geformuleerd met triple kracht Vitamine C voor maximale werkzaamheid, een huid verfijning en verheldering AHA Peel en een zuurstofrijk Bubble Mask voor een snelle huid herstel en een stralende teint.

 

Signature behandeling #2

DERMO PEEL No.3
Diepe Biopeeling met fytoplankton, alfa- en bètahydroxyzuren om veroudering van de huid, diepe rimpels, schade door de zon en hyperpigmentatieproblemen aan te pakken. De actieve stoffen zijn speciaal geformuleerd om de huidvernieuwing een boost te geven, de textuur te verfijnen en met direct een stralende, jongere huid zichtbaar als resultaat.

Bestsellers

Bestseller #1

3D-Aqua Ultra Hydrating Cream       

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #2

Cellular 3 Glycolic Peel

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #3

3C Vitamin Glow Eye Bright Serum

https://www.nemcosmetics.nl/upload/Product/XLarge/97671_SC_PerfectColorDeveloper.jpg

Bestseller #4

Epigenesse Flash Lift Ampoulles   

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?