De groothandel voor jouw schoonheidssalon

Ben jij op zoek naar een betrouwbare groothandel voor jouw schoonheidssalon? Bij NEM Cosmetics begrijpen we het belang van hoogwaardige producten en efficiënte levering voor de groei van jouw onderneming. Als exclusief distributeur in de professionele schoonheidsbranche met meer dan 50 jaar ervaring, bieden wij een uitgebreid assortiment aan cosmetica, apparatuur en saloninrichtingsproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze groothandel voor schoonheidssalons biedt een breed scala aan producten die jouw salon kunnen voorzien van alles wat je nodig hebt voor succesvolle behandelingen. Van luxe huidverzorgingsproducten en gespecialiseerde behandelingscrèmes tot moderne apparatuur en stijlvolle saloninrichting, bij NEM Cosmetics vind je het allemaal. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en kwaliteit, zodat jij je klanten de best mogelijke zorg kunt bieden.

Wat NEM Cosmetics onderscheidt is onze toewijding aan service en ondersteuning. We begrijpen dat elke schoonheidssalon uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom staat ons team van experts klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste producten en apparatuur. Of je nu net begint of een gevestigde salon runt, wij helpen je graag om het maximale uit jouw onderneming te halen.

Voor ons draait het niet alleen om de verkoop van producten, maar ook om het opbouwen van een langdurige samenwerking met onze klanten. Bij NEM Cosmetics geloven wij in het delen van kennis en expertise. Daarom bieden wij naast onze productlijn ook diverse trainingen en workshops aan. Onze trainingen zijn ontworpen om jou en jouw team up-to-date te houden met de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsbranche, zodat je altijd topkwaliteit behandelingen kunt aanbieden.

Onze showroom en trainingscentrum zijn de ideale plekken om onze producten en apparatuur te bekijken en uit te proberen. Hier kun je inspiratie opdoen voor jouw salon en advies inwinnen bij onze deskundige medewerkers. We organiseren regelmatig demonstraties en informatiebijeenkomsten om jou te helpen de beste keuzes te maken voor jouw bedrijf.

Bij NEM Cosmetics staan we voor kwaliteit, innovatie en service. Onze missie is om jouw schoonheidssalon te voorzien van de beste producten en ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het bieden van uitstekende behandelingen aan jouw klanten. Dankzij onze effectieve marketingstrategieën en verkoopacties helpen wij je ook om jouw omzet te verhogen en jouw bedrijf verder te laten groeien.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuzes te maken voor jouw salon. Bij NEM Cosmetics zorgen wij ervoor dat jouw succes ook ons succes is.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?