Op zoek naar een groothandel voor uw beautysalon?

Wij zijn Nem Cosmetics

Welkom bij onze groothandel voor beautysalons, dé one-stop-bestemming voor professionele schoonheidsspecialisten die streven naar kwaliteit en perfectie. Wij begrijpen de unieke behoeften van de beautysalonbranche en bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van moderne schoonheidsspecialisten. Ontdek ons brede scala aan producten en geef jouw beautysalon een boost met de beste materialen en apparatuur.

Ons assortiment
Bij onze groothandel vind je een gevarieerd assortiment producten, zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften van beautysalons te voldoen. Van professionele huidverzorgingsproducten en nagelproducten tot saloninrichting en beautyapparatuur, wij leveren alles wat je nodig hebt om jouw klanten de beste ervaring te bieden.

Kwaliteit voorop
Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in al onze producten. Onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun reputatie en betrouwbaarheid, zodat jij als schoonheidsspecialist kunt vertrouwen op de producten die je bij ons aanschaft. Al onze producten voldoen aan de geldende normen en regelgeving in de beautysalonbranche.

Professioneel advies
Bij onze groothandel begrijpen we dat elke beautysalon uniek is, en daarom bieden we professioneel advies op maat. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends in huidverzorging of naar innovatieve beautyapparatuur, wij hebben de kennis om je te begeleiden.

Snelle levering
Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de beautysalonbranche. Daarom streven we ernaar om bestellingen snel en efficiënt te verwerken, zodat je jouw producten op tijd in huis hebt. Onze logistieke partners zijn betrouwbaar en zorgen voor een vlotte levering, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: het leveren van uitstekende schoonheidsdiensten aan jouw klanten.

Concurrerende prijzen
Bij onze groothandel geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We streven ernaar om concurrerende prijzen aan te bieden, zodat jouw beautysalon kan profiteren van hoogwaardige producten zonder het budget te overschrijden. Ontdek onze aantrekkelijke prijzen en geniet van de voordelen van samenwerken met een betrouwbare groothandel.

Ontdek de voordelen van onze groothandel voor beautysalons en til jouw salon naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van succes in de dynamische wereld van schoonheid en welzijn.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?