Wimper- en Wenkbrauwerf RefectoCil Blauw/Zwart (2)

Beautiful Blue Black – creëer een onweerstaanbare kleur op de wimpers! RefectoCil Blauw/Zwart nr. 2 is speciaal ontworpen om zwart extra diepte en glans te geven.

Artikelnummer: 3511 Categorieën: , ,

Productomschrijving

Wimper- en Wenkbrauwerf RefectoCil Blauw/Zwart (2)

Beautiful Blue Black – creëer een onweerstaanbare kleur op de wimpers! RefectoCil Blauw/Zwart nr. 2 is speciaal ontworpen om zwart extra diepte en glans te geven. Een absolute aanrader voor het verven van de wimpers!
• Lange, donkere, volle en glanzende wimpers
• 4 tot 6 weken resultaat
• Inhoud: voldoende voor ongeveer 30 toepassingen. Doelgroep: RefectoCil No. 2 is een zwarttint met een zachte blauwe glans
• Is de meest populaire tint voor wimperverven
• voegt extra diepte en glans toe

Gebruiksaanwijzing:
Reinig de wimpers en de huid van de ogen met de RefectoCil Eye Make Up Remover. Voorafgaand aan de Lash Lift of Lash Curl is het gebruik van de Saline Solution een MUST. Verwijder evt. contactlenzen. Breng de Silicone Pads, Eye Care Pads, of Wimperblaadjes met Skin Protection Cream aan. Meng 1 cm verf met 5 druppels oxidant liquid OF 7 druppels oxidant crème. Laat de verf 10 min inwerken. Verwijder de verf met een vochtig wattenschijfje. Let op! RefectoCil wimper- & wenkbrauwverf is een professioneel product. De werkstoffen in onze producten zouden een allergische reactie kunnen veroorzaken, lees daarom aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2,6-Diaminopyridine, CI 77007.

Inloggen

Heb je al een account? Log-in om van jouw member voordelen te profiteren.

Nog geen account?

Als beauty professional bestel je voordelig via onze webshop en ben je van harte welkom in onze showroom.

× Vragen?