NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Phytomer

 

Dit professionele Franse salonmerk is exclusief verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons en spa’s. Al 50 jaar wereldwijd bekend op het gebied van huid verbeterende en verzorgende cosmetica met natuurlijke werkstoffen en groot respect voor de natuur. Het geavanceerde laboratorium ontving het Ecovadis Gold Label certificaat voor de groene productiemethodes en behoort daarmee tot de meest ecologische bedrijven.

Bij PHYTOMER geloven we in de kracht van de zee en in de oneindige mogelijkheden van natuurlijke ingrediënten. De zee en de natuur hebben een enorme schat aan natuurlijke actieve ingrediënten die veel professionele cosmetische mogelijkheden bieden. PHYTOMER heeft haar hightech cosmetologie ontwikkeld om met speciale “groene” methodes de krachtigste natuurlijke actieve moleculen te extraheren. Dit wordt vervolgens omgezet in huid verbeterende producten en professionele behandelingen.

PHYTOMER werkt al 3 generaties exclusief samen met de professionele schoonheidsbranche over de hele wereld. Met behulp van veilige, natuurlijke, biologische, wilde en duurzaam geteelde marine ingrediënten. Een gezonde huid is onze topprioriteit.

Een aantal belangrijke punten:
– Organische ingrediënten, veilig, natuurlijk en duurzaam
– 100% Franse ingrediënten
– 95% van de producten is Vegan
– Respect voor de natuur
– Formules zonder parabenen, vluchtige siliconen en alcohol
– Gedetailleerd en compleet behandelmenu
– Eigen laboratorium met Ecovadis Gold label, zeer ecologisch
– Productie van A tot Z in eigen hand dus gegarandeerde kwaliteit
– Professionele product- en marketingondersteuning

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Phytomer? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten.

Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl