NEM COSMETICS Dé specialist en betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Phytomer? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan even uw gegevens achter via onderstaande knop, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

Hightech cosmetica.
Bij PHYTOMER geloven we in de kracht van de zee en in de oneindige mogelijkheden van natuurlijke ingrediënten.
De zee bevat het grootste kapitaal aan natuurlijke ingrediënten en biedt vele cosmetische moge-lijkheden met een enorme variëteit. PHYTOMER heeft een hightech cosmetologie ontwikkeld die in staat is gebruik te maken van dit kapitaal en er het beste uit te halen.
Elke dag ontwikkelt het onderzoeksteam groene methodes om de krachtigste natuurlijke actieve moleculen te extraheren die in de zee en de natuur te vinden zijn. Deze worden vervolgens omgezet in buitengewoon effectieve cosmetica.
Alle PHYTOMER producten worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen hightech laboratoria met het Ecovadis Gold label in de Mont Saint-Michel Bay in Bretagne. Met behulp van veilige, natuurlijke,
biologische, wilde en duurzaam geteelde mariene en plantaardige ingrediënten. Een gezonde huid is onze top prioriteit daarom gebruiken we uitsluitend veilige ingrediënten.

 

Een aantal belangrijke punten om voor Phytomer te kiezen:
– Organische ingrediënten, veilig, natuurlijk en duurzaam.
– 100% Franse ingrediënten.
– 95% van de producten is VEGAN.
– Formules zonder parabenen, vluchtige siliconen en alcohol.
– Gedetailleerd en compleet behandelmenu.
– Eigen laboratorium met Ecovadis Gold label.
– Productie van A tot Z in eigen handen, daardoor gegarandeerde kwaliteit.
– Al 3 generaties een gepassioneerd familiebedrijf.
– 100% gefocust op de professionele schoonheidsbranche.

X