NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Phytoceane

 

U STAAT VAST NIET STIL MET UW SALON, EN WIJ OOK NIET.
Met trots willen wij u als eerste informeren dat we PHYTOCÉANE mogen toevoegen aan ons assortiment. De ideale vervanger voor Algologie waar we al zo lang naar op zoek waren.

BEAUTY INSPIRED BY NATURE
Phytocéane is de verbinding van 2 woorden: Phyto = planten en Océane = oceaan, omdat al onze producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de zee of het land. Formules die deskundige huidverzorging en een totaal gevoel van ontspanning combineren.
Phytocéane bereikt daarmee mooie resultaten bij iedere behandeling zowel thuis als in de salon.

ONZE LIEFDE VOOR DE NATUUR
Elke dag reizen experts de wereld rond om manieren te vinden om de huid een schoonheid te bieden die gezond is, respect heeft voor het milieu en simpelweg ontleend aan de natuur.

Omdat we geloven dat de natuur een kostbare is maken we bij de ontwikkeling van al onze producten en behandelingen altijd gebruik van natuurlijke, biologische, duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten een prioriteit. Onze ingrediënten zijn van nature effectief, zo puur mogelijk en zonder aanpassingen. We gebruiken dan ook geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid, gezondheid of voor de planeet.

Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl