NEM COSMETICS Sinds 1972 expert voor de professionele schoonheid-, spa & wellnessbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

 

DE SPECIALIST VOOR SPECIALISTEN
SALONINRICHTING & APPARATUUR

Sinds de oprichting in 1972 is NEM Cosmetics B.V. intens betrokken bij de ontwikkeling van de professionele schoonheidsbranche. Daarbij zijn kwaliteit en service nog steeds onze kernwaarden. Met deskundig advies voor het compleet inrichten en exploiteren van salons, ondersteunen we onze partners om maximaal resultaat uit hun salon te halen.

Ons NEM TEC assortiment bestaat uit kwalitatieve en innovatieve apparatuur en saloninrichting. Welke continu afgestemd worden op de ontwikkelingen en toepassingen in de schoonheidsbranche. Op de volgende pagina’s vindt u een ‘greep’ uit ons complete assortiment. Continu houden we u automatisch op de hoogte via onze e-mail nieuwsbrief, schrijft u daarop in en kijk regelmatig op onze website www.nemcosmetics.nl voor meer informatie.

Graag ontvangen wij u in onze showroom waar ons complete assortiment apparatuur en saloninrichting voor u staat opgesteld. Kom geheel vrij–blijvend eens kijken en laat u informeren door een van onze specialisten. Wij geven u graag uitleg en beantwoorden uw vragen graag.
Meer informatie?

X