NEM COSMETICS Dé specialist en betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Keenwell? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan even uw gegevens achter via onderstaande knop, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 


SKINCARE SINCE 1975

Al vanaf de start in 1975 is KEENWELL een zeer innovatief huid verbeterend merk en continu in ontwikkeling om een complete range specifieke, professionele huidverbeteringsproducten te ontwikkelen. Vanaf het begin exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheidsbranche. Dankzij deze samenwerking met professionele schoonheidsspecialisten en door goed te luisteren naar hun behoeften, is het bedrijf blijven groeien en behoort het in Spanje tot één van de grootste cosmetica merken voor de professionele schoonheidsbranche. Tevens levert KEENWELL haar cosmetica in meer dan 60 landen wereldwijd.

Door de jarenlange ervaring, het gebruik van moderne technologieën, continu op zoek zijn naar nieuwe actieve ingrediënten, natuurlijke en biotechnologische werkstoffen die goed samenwerken zorgen de producten voor een optimale hoge huidopname en is hun effectiviteit verbeterd.
KEENWELL staat garant voor een optimale huidverbetering en verdraagzaamheid.
KEENWELL heeft recent de nieuwe en unieke “KEENWELL FACIAL METHOD” ontwikkeld, die specialisten de mogelijkheid biedt om de huid en huidproblemen optimaal te behandelen, verbeteren en verzorgen. U kunt eindeloos variëren zodat u voor iedere klant een individuele unieke behandeling kunt samenstellen. Alles duidelijk beschreven en uitgelegd in een 250 pagina’s dik werkboek.

De producten van KEENWELL:
– Zijn olie-vrij en niet irriterend voor de huid
– Zijn zonder paraffine en derivaten
– Vrij van dierlijk afgeleide materialen
– Bevatten plantaardige oliën
– Bevatten natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën
– Bevatten hypoallergeen parfum.

KEENWELL staat voor:
– Pionier in cosmetica en make-up
– Eigen laboratoria en fabricage
– Laatste generatie van actieve ingrediënten en hoogst mogelijke concentratie
– Luxueuze verpakkingen en betaalbaar
– professionele opleidingen

Onderga het Keenwell-gevoel en kom voor een vrijblijvende en gratis demonstratie.
Het team van NEM COSMETICS staat voor u klaar, u kunt geheel vrijblijvend met ons contact opnemen voor meer informatie en al uw andere vragen via ons telefoonnummer 0345-588100 of via onderstaande knop

X