NEM COSMETICS Dé specialist en betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Ericson Laboratoire? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan even uw gegevens achter via onderstaande knop, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

 

Medical Skincare by Ericson Laboratoire.
Het internationale cosmeceutische merk Ericson Laboratoire is het liefdeskindje van professor Ericson, gepassioneerd onderzoeker van geneeskunde en biologie, gespecialiseerd in huidweefselherstel. Zijn vrouw is een succesvolle gediplomeerde schoonheidsspecialiste.
Huidverbetering met de medisch onderbouwde methode en jarenlange ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van het concept “Ericson Laboratoire Multi-therapie, Medi-skin care”.
Professor Ericson, specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een eminent bioloog, is leerling van Nobel-
prijswinnaar Alexis Carrel, wat één van de eerste wetenschappers in Frankrijk is, die bij huidbehandelingen gebruikmaakte van hoogwaardige celtherapie. Intelligente hydro-lipiden, biotechnologische enzymen, aquaporines, nanotechnologie, sterk gepolymeriseerd dna, anti-elastasen, fytohormonen, anti-androgene stoffen, fruitzuren en regene-rerend dhe.a.

Effectieve huidverbetering met zichtbaar resultaat.
Een groot aantal huidproblemen kan worden behandeld: een verminderde vitaliteit, eventueel van hormonale oorsprong, rimpels en kleine littekens, pigmentvlekken, overactieve talgklieren, rode vlekken, couperose etc. met duidelijk zichtbaar resultaat. Van zachte effectieve reiniging tot zeer intensieve peelingen heeft u met Ericson Laboratoire een uitgebreide keuze aan kwalitatief hoogwaardige producten en behandelingen.

 

X