NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Ericson Laboratoire

 

Medical Skincare By Ericson Laboratoire
Het internationale cosmeceutische merk Ericson Laboratoire is het liefdeskindje van professor Ericson, gepassioneerd onderzoeker van geneeskunde en biologie, gespecialiseerd in weefselherstel en zijn vrouw, succesvol gediplomeerd beautytherapeut. Omdat zij graag haar klanten wilde laten profiteren van de kennis van professor Ericson, vroeg ze hem om een aantal van hen met bijzonder moeilijke huidproblemen te behandelen, en behaalde hierbij opmerkelijk mooie resultaten.

Esthetische Multi-Therapie Medisch Onderbouwde Methode
De Jarenlange Ervaringen Hebben Geleid Tot De Ontwikkeling Van Het Concept ‘Ericson Laboratoire Multi-Therapie’.

De Biotechnologische Ingrediënten, Zoals Intelligente Hydro-Lipiden, Biotechnologische Enzymen, Aquaporines En Nanotechnologie Zijn Uitzonderlijk Door Hun Aard En Hoge Concentraties. Met Doelgerichte En Hoogwaardige Gezichts- En Lichaamsbehandelingen Biedt U Een Oplossing Voor Alle Specifieke Behoeftes Van Uw Cliënten.

Voor Wie Is De Multi-Therapie Bestemd?
Het Concept Van Onze Multi-Therapie Is Met Name Bedoeld Voor Beauty Professionals Die Hun Instituut, Kliniek Of (Medi)Spa Een Kenmerkende ‘Professionele Identiteit’ Willen Geven. Het Merk Ericson Laboratoire Heeft De Betrouwbare Uitstraling En De Wetenschappelijke Onderbouwing Waarmee Het De Toegevoegde Waarde Die Het Merk De Consument Te Bieden Heeft Onderstreept. Ons Concept Van Multi-Therapie Is Gebaseerd Op Voortdurend Onderzoek Naar De Therapeutische Effectiviteit Van Onze Ingrediënten, Methoden En Producten, En Is Daardoor Zeer Geschikt Voor Professionele Huidspecialisten.

Medisch Onderbouwde Methode
Professor Ericson, Specialist Op Het Gebied Van Ouderdomsproblemen En Een Eminent Bioloog, Leerling Van Nobelprijswinnaar Alexis Carrel, Was Één Van De Eerste Wetenschappers In Frankrijk Die Bij Huidbehandelingen Gebruikmaakte Van Hoogwaardige Celtherapie. Intelligente Hydro-Lipiden, Biotechnologische Enzymen, Aquaporines, Nanotechnologie, Sterk Gepolymeriseerd Dna, Anti-Elastasen, Fytohormonen, Anti-Androgene Stoffen, Fruitzuren, Regenererend Dhe.A. Cosmeceuticals Expert Sinds 1962!

Zichtbaar Resultaat
Een Groot Aantal Huidproblemen Kan Worden Behandeld: Een Verminderde Vitaliteit, Eventueel Van Hormonale Oorsprong, Rimpels En Kleine Littekens, Pigmentvlekken, Overactieve Talgklieren, Rode Vlekken, Couperose Etc. Allemaal Met Duidelijk Zichtbare Resultaten.

Wetenschappelijke Expertise
Onze Therapeutische Benadering Maakt Het U Mogelijk Om Alle Huidproblemen Succesvol Te Behandelen. De Van Oorsprong Fytobiologische, Uit De Zee Afkomstige Werkstoffen En Biotechnologische Ingrediënten Zijn Uitzonderlijk Door Hun Aard En Hoge Concentraties. We Bieden Doelgerichte Behandelingen Die Bestemd Zijn Voor Gekwalificeerde Professionals.

Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl