NEM COSMETICS Sinds 1972 expert voor de professionele schoonheid-, spa & wellnessbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Het concept van ‘Ericson Laboratoire Multi Therapie’ is met name bedoeld voor beautyprofessionals die hun instituut een kenmerkende professionele identiteit willen geven.

Vraag Informatie aan Assortiment Naar Website

 

MEDICAL SKINCARE BY ERICSON LABORATOIRE

De Zweedse Professor Ericson, specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een eminent bioloog, leerling van Nobelprijswinnaar Alexis Carrel, was èèn van de eerste wetenschappers in Frankrijk die bij huidbehandelingen gebruik maakte van hoogwaardige celtherapie. Ericson Laboratoire heeft een betrouwbare uitstraling en is in meer dan 70 landen een begrip bij vele spa’s, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsinstituten.

ESTHETISCHE MULTI-THERAPIE MEDISCH ONDERBOUWDE METHODE

VOOR WIE IS DE MULTI-THERAPIE BESTEMD?
Het concept van onze MULTI-THERAPIE is met name bedoeld voor beauty professionals die hun instituut of (medi)spa een kenmerkende ‘professionele identiteit’ willen geven. Het merk ERICSON LABORATOIRE heeft de betrouwbare uitstraling en de wetenschappelijke onderbouwing waarmee het de toegevoegde waarde die het merk de consument te bieden heeft onderstreept. Ons concept van MULTI-THERAPIE is gebaseerd op voortdurend onderzoek naar de therapeutische effectiviteit van onze ingrediënten, methoden en producten, en is daardoor zeer geschikt voor professionele huidspecialisten.

MEDISCH ONDERBOUWDE METHODE
Professor ERICSON, specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een eminent bioloog, leerling van Nobelprijswinnaar Alexis Carrel, was één van de eerste wetenschappers in Frankrijk die bij huidbehandelingen gebruikmaakte van hoogwaardige celtherapie. Intelligente Hydro-lipiden, biotechnologische enzymen, Aquaporines, nanotechnologie, sterk gepolymeriseerd DNA, anti-elastasen, fytohormonen, anti-androgene stoffen, fruitzuren, regenererend DHE.A, Anti-Cellulite actieve ingredienten etc.

EEN PROFESIONELE THERAPIE
De meervoudige professionele therapie maakt het mogelijk om persoonlijke en doelgerichte behandelingen aan te bieden. Een compleet antwoord afgestemd op de specifieke behoefte van de cliënt: 14 gelaatsbehandelingen, 9 lichaamsbehandelingen en 1 bustebehandeling.

ZICHTBAAR RESULTAAT
Een groot aantal huidproblemen kan worden behandeld: een verminderde vitaliteit, eventueel van hormonale oorsprong, rimpels en kleine littekens, pigmentvlekken, overactieve talgklieren, rode vlekken, couperose etc. Met duidelijk zichtbaar resultaat.

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE
Onze therapeutische benadering maakt het u mogelijk om alle huidproblemen succesvol te behandelen. De van oorsprong fytobiologische, uit de zee afkomstige werkstoffen en biotechnologische ingrediënten zijn uitzonderlijk door hun aard en hoge concentraties. We bieden doelgerichte behandelingen die bestemd zijn voor gekwalificeerde professionals.

EEN DUBBELE BEHANDELING: ZOWEL INTERN ALS EXTERN
Een complete lijn van voedingssupplementen in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies geeft u de mogelijkheid uw cliënten een totaal cosmedische huid-en lichaamsverzorging te bieden.

X