NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand

 

Waarom ANESI Lab Institute?

ANESI Lab Institute is een exclusief en Spaans huidverzorgingsmerk voor de beauty professionals en wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt. Het is echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan krachtige vernieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria. Het gehele productieproces is continu onderhevig aan uitgebreide kwaliteitscontroles. ANESI Lab Institute combineert high tech bio technologieën met speciale protocollen waarmee u unieke belevingen creëert en de huid zichtbaar verbeterd. Voor salongebruik heeft Anesi diverse speciaal behandelingen en producten in het assortiment voor verschillende huidtypen die allen individueel zijn verpakt voor een optimale hygiëne. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat uw klant de behandeling thuis voortzet met de juiste producten, hiervoor heeft Anesi een mooi scala aan verkoopproducten. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij. Anesi is exclusief voorbehouden aan beauty professionals en niet te koop in winkels en/of parfumerieën. NEM Cosmetics biedt u blijvende ondersteuning, onder andere door middel van aanbiedingen om de omzet te stimuleren, gratis trainingen en naar wens bezoek in uw salon.

Wat biedt ANESI Lab Institute u?

ANESI heeft exclusieve gelaats- en lichaamsbehandelingen. Ieder gericht op het behandelen van een huidprobleem of verzorging. De kostprijs van een behandeling start al bij € 4,40. U heeft dus een hoge winstmarge op de behandeling. Daarnaast zijn de producten voor de verkoop goed geprijsd dus kunt u iedereen eenvoudig producten aanbieden en verkopen na een behandeling. Dit verhoogt uw omzet per behandeling aanzienlijk. Daarnaast heeft u een tevreden klant die weer terug zal komen en waarschijnlijk nog meer producten zal afnemen.

Wat is ANESI voor een huidverzorgingsmerk?

Een echte spaanse passie… Hier een aantal feiten;

 1. Zeer vernieuwend cosmeceutical merk
 2. Gunstige prijs kwaliteit verhouding
 3. Eigen laboratoriums waardoor kosten laag zijn
 4. Uitsluitend voor beauty professionals
 5. ANESI bestaat uit 12 lijnen:
 6. AQUA VITAL – vochtarme huid
 7. HARMONIE – gevoelige huid
 8. DERMO CONTROLE – vette, combinatie en acne huid
 9. URBAN BLUE DEFENSE – detox
 10. EPIGENESSE – anti-aging
 11. CELESTIAL SECRET – anti-aging voor de rijpere huid
 12. CELLULAR 3 – anti-aging cosmeceutical
 13. LUMINOSITY – whitening/pigment
 14. MAN SECRET – mannenhuid
 15. SUN PROTECTION – zonbescherming SPF30
 16. SOIN DU CORPS – lichaamsverzorging
 17. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan HIER uw gegevens achter, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl