NEM COSMETICS Dé specialist en betrouwbare partner voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Anesi? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan even uw gegevens achter via onderstaande knop, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

Waarom kiest u voor het merk Anesi skincare?
Anesi is de Spaanse allure voor in uw salon. Dit mooie cosmeticamerk is al jaren een bekende bij de beauty professionals. Anesi betekend letterlijk, “je op je gemak voelen” en dat is ook wat het merk uitstraalt. De efficiënte formules worden volledig ontwikkeld in eigen laboratoria met vernieuwende biotechnologische actieve ingrediënten voor een ontspannend gevoel en zichtbare verbetering van de huid. Samen met de unieke behandelprotocollen is er voor alle huidtypen en leeftijd wel een product.

Fijne structuren, geuren en hoge concentratie werkstoffen zorgen ervoor dat er een unieke beleving is. De producten worden eenvoudig door de huid, op celniveau, opgenomen wat zorgt voor een intensieve behandeling met langdurige resultaten. De uitgebreide lijn heeft een breed scala aan behandelingen en verkoopproducten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

X