NEM COSMETICS Kwaliteit, kennis en service voor de professionele schoonheidsbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Algologie

 

Algologie logo

SKIN & BODY CARE 

In het hart van de ongerepte biotoop  op het schiereiland Armor peninsula, is een nieuwe cosmetische lijn geboren uit de zee
met botanical ingrediënten afkomstig van kust en diepzee planten.Puur, respectvol en krachtig, Algologie biedt u schoonheid geboren uit de marine tuin.Voor een stralende teint en een strakker lichaam, zoals na een vakantie aan zee. Algologie nodigt u uit op een reis vol met rituelen en rustgevende behandelingen voor uw dagelijkse plezier.Waarom niet beginnen aan een nieuwe beauty bestemming?

Concept:
. Een “nieuw” Skincare brand 100% Breton, 100% Frans
. Een authentiek merk dat de voordelen van de zee optimaal benut
. Ultra zintuigelijke producten met innovatieve texturen en heerlijke geuren…
. Een merk dat klantenloyaliteit creëert

SCHOONHEID GEBOREN UIT EEN UITZONDERLIJKE MARINE TUIN

In Frankrijk, in Noord Bretagne, in een ongerepte omgeving, leven bronnen die je schoonheid behoud. De meest nauwkeurige biotechnologie, Marine planten, algen en zeemist laten hun kracht vrij en herstellen het elke dag.

Een uniek biotoop welke de thuis is voor 800 soorten zeewier  en Marine planten.

Het is van deze prachtige zee tuin waar we de actieve ingrediënten van Algologie  gebruiken om ons krachtige cosmetica geheim te ontwikkelen.

Bent u een skin care professional en wilt u meer weten over het vooruitstrevende cosmetica merk Algologie? Graag helpen wij u om u te onderscheiden en uw klanten de nieuwste en beste huid verbeterende behandelingen te geven. Het team van NEM Cosmetics werkt graag met u samen om uw bedrijf nog verder uit te bouwen of om een nieuwe succesvolle zaak op te starten. Wenst u meer informatie te ontvangen, laat dan even uw gegevens achter via onderstaande knop, of bel met 0345-588100 of mail: info@nemcosmetics.nl