NEM COSMETICS Sinds 1972 expert voor de professionele schoonheid-, spa & wellnessbranche
Geen producten in je winkelmand
SKIN & BODY CARE

Skin & Body care

Het merk Algologie is geïnspireerd op de heilzame werking van de zee. Al bijna 30 jaar biedt Algologie u een complete lijn innovatieve cosmetische producten voor gelaat, lichaam en van binnen uit. De producten zijn geschikt voor elk huidtype en huidconditie. Algologie is een Marine en Natuurlijk huidverzorging merk, onstaan en gemaakt in Frankrijk, in het hart van Bretagne, op het schiereiland Pen Lan…..

Vraag Informatie aan Assortiment Brochure Algologie

 

Algologie logo

SKIN &BODY CARE
ALGOLOGIE

In het hart van de ongerepte biotoop  op het schiereiland Armor peninsula, is een nieuwe cosmetische lijn geboren uit de zee
met botanical ingrediënten afkomstig van kust en diepzee planten.Puur, respectvol en krachtig, Algologie biedt u schoonheid geboren uit de marine tuin.Voor een stralende teint en een strakker lichaam, zoals na een vakantie aan zee. Algologie nodigt u uit op een reis vol met rituelen en rustgevende behandelingen voor uw dagelijkse plezier.Waarom niet beginnen aan een nieuwe beauty bestemming?

Concept:
. Een “nieuw” Skincare brand 100% Breton, 100% Frans

. Een authentiek merk dat de voordelen van de zee optimaal benut
. Ultra zintuigelijke producten met innovatieve texturen en heerlijke geuren…
. Een merk dat klantenloyaliteit creëert

SCHOONHEID GEBOREN UIT EEN UITZONDERLIJKE MARINE TUIN

In Frankrijk, in Noord Bretagne, in een ongerepte omgeving, leven bronnen die je schoonheid behoud. De meest nauwkeurige biotechnologie, Marine planten, algen en zeemist laten hun kracht vrij en herstellen het elke dag.

Een uniek biotoop welke de thuis is voor 800 soorten zeewier  en Marine planten.

Het is van deze prachtige zee tuin waar we de actieve ingrediënten van Algologie  gebruiken om ons krachtige cosmetica geheim te ontwikkelen.

In het hart van de formules: Algo 4®
Een exclusief biomimetisch complex samengesteld uit 4 actieve ingrediënten, afkomstig van extremophile planten, geselecteerd op hun vermogen om de vitale behoeften van de 4 fundamentele huidcellen te voldoen

1. Beschermt

UNDARIA PINNATIFIDA
STAMCELLEN BRUINE MACRO ALGEN
Wetenschappelijke innovatie: voor de eerste keer, zijn de onderzoekers er in geslaagd de gametocyte van bruine zeewier met geweldige eigenschappen te reproduceren door middel van Biotechnologie.. Rijk aan fucoxanthin, beschermt de natuurlijke jeugdigheid van onze cellen
. Fucoxanthin, een soort marine pro vitamine A, activeert de natuurlijke bescherming van de huidcellen.
. Algehele bescherming tegen vrije radicalen voor alle moleculen van het leven, inclusief DNA.
Resultaten
+ 101% activiteit van de “Youth”enzymen (sirtuin 1) (TEST EX-VIVO)
+ 63% bescherming van het mitochondrial DNA (TEST EX-VIVO)

2. Zuurstof

PORPHYRIDIUM CRUENTUM
RODE MICRO ALGEN
Een actief ingrediënt ontwikkeld doormiddel van een speciale techniek (metabolic forcing) die de orphyridium cruentum-cellen onderwerpt aan metabole stress om extreme omstandigheden te creëren.
. Deze rode micro alg, rijk aan phycoerythrin en oligosaccharides, geeft micro circulatie een boost en verbeterd de natuurlijke zuurstof opname.
. Het is de rode bloedcel van de zee welke zuurstof vervoerd.
Resultaten
Verbeterd de micro circulatie met 36%
(TEST EX-VIVO)

3. Stimulatie

SEA FENNEL
PLANT STEM CELLEN
plantaardige stamcellen van crithmum maritmum worden gekweekt om ultra geconcentreerde ingrediënten te produceren : 1 miljard stamcellen is 1 g actieve ingrediënten.
. Rijk aan fenolisch zuur, het kernelement van polyfenolen, dit moleculair booster stimuleert alle huidcellen met name de fibroblasten.
. Toename proteoglycanen.
. Meer collageen.
. Meer elastine.
Resultaten
+ 34% collageen en elastine (TEST /IN-VIVO)
+ 28% moleculen van de huidmatrix (TEST IN-VIVO

4. Voeding

ALPINE SEA HOLLY
PLANT STEM CELLEN
De plant stemcellen van eryngium maritimum worden gekweekt in een bioreactor om de biodiversiteit te behouden en ultrageconcentreerde ingrediënten te produceren.
. Rijk aan essentiële vetzuren, polysachariden en aminozuren, voedingsstoffen die essentieel zijn voor het leven van een cel.
. Helpt de huid zijn moleculen van het leven te produceren
. Vetten
. Proteïne (collageen, elastine en keratine)
. Koolhydraten (hyaluronzuur)

Resultaten
+ 95%* Hydratatie
• Klinische test 20 vrouwen
• + 19% huid regeneratie (TEST IN VITRO)

X