Let op! De prijzen worden pas na het inloggen zichtbaar.
Winkelmandje 0 Items
Promotiekorting (totaal):0,00
Totaal (Incl. btw):0,00

SKINJEXION REVERSE-AGING TECHNOLOGIE:

Zeer krachtig hyaluronzuur vermindert de diepte van rimpels, SNAP-8 verzacht rimpels door het ontspannen van de gezichtsspieren, cytoprotectieve Imudilin vertraagt de vorming van rimpels
1. Een antioxidant met ‘‘No Age VXN-effect’’ het reproduceert het proces van een 'antiverouderingsvaccin' en maakt het mogelijk de veroudering van de huidweefsels af te remmen.
2. De synaptische stof ‘‘BTX’’ Heeft een 'synaptische' werking dankzij een nieuw SNAP-8-complex, dat het mogelijk maakt in te werken op de neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor de samentrekking van de rimpel.
3. Hyaluronzuur met zeer hoog moleculair gewicht voor het opvullen van rimpels.Het heeft een zeer groot moleculair gewicht (2,200 kDA) en maakt het mogelijk de rimpel te vullen: mobiliseert het water tot 1000 keer zijn eigen gewicht.

Door deze 3 actieve stoffen uit de wetenschappelijke dermo-cosmetica bij elkaar te brengen, hebben onze laboratoria een schoonheidsbehandeling gecreëerd als alternatief voor medisch-esthetische injecties.
De SNAP-8 wordt verkregen door biotechnologie. Het vormt een combinatie van 8 aminozuren die het mogelijk maken de functie van botuline toxine na te bootsen op het niveau van de biochemische reacties van de neurotransmitters. De structuur van de SNAP-8 is vergelijkbaar met de molecule SNAP-25 die van nature uit aanwezig is in de zenuwcellen.