Let op! De prijzen worden pas na het inloggen zichtbaar.
Winkelmandje 0 Items
Promotiekorting (totaal):0,00
Totaal (Incl. btw):0,00

Faciliteiten


Trainingen en instructies
NEM Cosmetics heeft uitgebreide faciliteiten voor de ondersteuning van onze salons. In ons trainingscentrum bieden wij doorlopend een breed aantal cursussen en workshops aan om u verder te ontwikkelen, te specialiseren en daarmee te onderscheiden van anderen.

Voor u tot een eventuele aankoop overgaat bieden wij een vrijblijvende en gratis demonstratie aan. Zo helpen wij u de juiste keuze te maken. Tevens geven wij vele trainingen en opleidingen om u te ondersteunen. Zo kunt u uw salon nog efficiënter en winstgevender te maken.

Mocht u er niet uitkomen dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. 

 

Onze showroom en NEM Shop
In onze showroom staat ons complete, meest actuele assortiment cosmetica, salonproducten, inrichting etc. Ons team deskundigen geeft antwoord op al uw vragen en laat u kennis maken met ons assortiment. In de NEM Shop kunt u ons complete assortiment cosmetica en producten zien, voelen en direct meenemen.


NEM Webshop
Compleet, duidelijk en altijd actueel. In slechts 10 klikken zijn uw producten besteld en geleverd. U heeft direct inzicht in nieuws, acties en aanbiedingen en blijft automatisch op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Met uw persoonlijke wachtwoord kunt u gemakkelijk inloggen en bestellen. 24 uur per dag, veilig en snel.