Let op! De prijzen worden pas na het inloggen zichtbaar.
Winkelmandje 0 Items
Promotiekorting (totaal):0,00
Totaal (Incl. btw):0,00

Depilève Hars

Depilève: De nummer 1 en marktleider op het gebied van hars ontharing
Epileren en harsen behoren tegenwoordig tot de basisverzorging van zowel mannen als vrouwen, jong en oud. De ontharingsmarkt is dan ook nog steeds een groeiende en een echte “booming business” te noemen. Depilève is de marktleider op het gebied van harsontharing en wordt in meer dan 88 landen verkocht. 

Kwaliteit:
Om de kwaliteit en een goed resultaat te kunnen garanderen, maakt Depilève alleen gebruik van de beste ingrediënten. De harssystemen zijn gemaakt van hoogstaande materialen, zo kunt u jaren plezier beleven van uw harscomfort.
Diversiteit:
Het assortiment van Depilève is zo opgebouwd dat er voor elk huidtype een hars is ontwikkeld met daarbij een passende voor en nabehandeling. Zo is het gemakkelijk uw gehele behandeling aan te passen naar de eisen van uw klant en zo een goed resultaat te kunnen waarborgen.
Ergonomisch:
De harssystemen, productverpakkingen en accessoires hebben een ergonomisch design, zo zijn alle artikelen gebruiksvriendelijk en hygiënisch in gebruik.
Effectief:
Depilève geloofd in; professionele harssystemen, met daarbij ‘Top Class’ producten, alleen dan kunt u een goed resultaat bereiken.
Comfort:
Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de artikelen en een diversiteit aan producten passend bij uw klanten is het werken met Depilève een echte “win, win situatie”.