Let op! De prijzen worden pas na het inloggen zichtbaar.
Winkelmandje 0 Items
Promotiekorting (totaal):0,00
Totaal (Incl. btw):0,00

XL COMBI TOWER ®

 

TOPKWALITEIT COMBINATIE APPARAAT VOOR IN DE PROFESSIONELE SALON.

Sinds 1972 leveren wij professionele apparatuur en saloninrichting. Kwaliteit, service en ondersteuning zijn nog steeds onze kernwaarden. De XL COMBI TOWER is hiervan een goed voorbeeld en hoort in de basis van iedere professionele schoonheidssalon.

De XL COMBI TOWER bestaat uit de volgende apparaten:

VAPOZONE, uniek gepatenteerd stoom apparaat met ultrafijne warme waterdamp op de optimale temperatuur van 42c, een volle stoompluim zonder dat de huid “nat” wordt. Met gepatenteerd drukkamer systeem met messing buis ter voorkoming van druppelvorming, tot op de dag van vandaag nog steeds ongeëvenaarde kwaliteit. Tevens kunt u met etherische oliën werken door de verwisselbare opsteekringen in combinatie met actieve zuurstof.

FRIMATOR, sterk borstel apparaat voor intensieve reiniging, massage, nat of droogslijpen van de huid. Voor gelaat, oog, hals, décolleté of lichaam. Ergonomisch, sterk geruisloos borstelhandstuk dat traploos instelbaar is voor een intensieve dieptereiniging.

VACCUÜM & SPRAY, vac-spray apparaat, huidonreinheden verwijderen middels special glasdelen, vacuüm massage en milieuvriendelijk lotions sprayen middels luchtdruk.

LOUPLAMP HOUDER, de houder en elektrische aansluiting zijn standaard, de lamp zelf is optioneel en kiest u naar keuze. 

Download flyer

Informatie aanvragen